2018-04-24 16:19:28
Φωτογραφία για Τζορτζ Παπαδόπουλος: Ο γάμος του αμφιλεγόμενου ομογενή με τις πολλές
«Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα», λέει μία από τις πιο κλισέ φράσεις που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δραστηριότητα μίας γυναίκας σε συνδυασμό με έναν άνδρα. Στην περίπτωση του ομογενούς, πρώην συμβούλου της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, ο οποίος από το 2017, όταν και συνελήφθη από το FBI για ψευδείς καταθέσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο εν ενεργεία έρευνας για διασυνδέσεις και επαφές με Ρώσους αξιωματούχους, μάλλον δεν ταιριάζει ο χαρακτηρισμός «επιτυχημένος», αλλά η «δυναμική γυναίκα» που κρύβεται πίσω του ταιριάζει γάντι.

SOCIAL MEDIA

Ο ομογενής συνομιλητής του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, κίνδυνο ποινής φυλάκισης, από τον περασμένο Δεκέμβριο «βομβαρδίζει» τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με φωτογραφίες με την εντυπωσιακή δικηγόρο Simona Mangiante. Με αυτήν παντρεύτηκε στις αρχές του περασμένου Μαρτίου στο δημαρχείο του Σικάγο και, από τη στιγμή που ο δεσμός τους επισημοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, η Mangiante έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ συνεντεύξεων και δηλώσεων σε δίκτυα όπως το CNN και το ABC στην προσπάθειά της να στηρίξει τον αγαπημένο της, πολλές φορές θολώνοντας τα νερά γύρω από εκείνον.


Η ίδια δεν δίστασε να διαψεύσει τον ίδιο τον πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Παπαδόπουλο «παιδί για τους καφέδες». Η ιταλικής καταγωγής σύζυγος του Παπαδόπουλου ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της βρισκόταν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη και κανόνιζε επαφές με ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έβαλε στην εξίσωση του Παπαδόπουλου και της επαφής του με τον Ντ. Τραμπ δύο κορυφαία στελέχη που δεν βρίσκονται στο πλευρό του σημερινού προέδρου, τον Στιβ Μπάνον και τον Μάικλ Φλιν.

Πίσω από το ρομαντικό love story του ζεύγους ΠαπαδόπουλουMangiante που εξελίχθηκε μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό και την Ελλάδα, εντοπίζονται πολλά περίεργα σημεία, τα οποία έχουν επισημάνει ουκ ολίγα αμερικανικά ΜΜΕ. Οι σκιές αυτές μάλιστα βάζουν για τα καλά στο κάδρο της υπόθεσης τη σύζυγο του Τζορτζ Παπαδόπουλου. Ενας έρωτας που γεννήθηκε (όπως έχει γραφτεί) μέσα από το LinkedIn από όπου γνωρίστηκαν, είχε ως διαδικτυακό σύνδεσμο τον άνθρωπο που φέρεται να πλησίασε τον ομογενή με σκοπό να του δώσει πληροφορίες σχετικά με τη Χίλαρι Κλίντον, τον Μαλτέζο καθηγητή και πρώην κυβερνητικό Τζόσεφ Μίφσουντ, για τον οποίον η Mangiante εργαζόταν. Παρόλο που γνωρίστηκαν διαδικτυακά το 2016, η πρώτη τους επαφή διά ζώσης έγινε την άνοιξη του 2017, έναν μόλις χρόνο πριν παντρευτούν. στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού που υποψιάζονται ότι ο Τζορτζ Παπαδόπουλος στη συμφωνία που έχει κάνει με τις δικαστικές Αρχές των ΗΠΑ, για να βοηθήσει στην έρευνα για τη ρωσική εμπλοκή, έχει συμπεριλάβει και μία ιδιότυπη «ασυλία» για τη Simona Mangiante.

Στην ιστορία Παπαδόπουλου-Mangiante η Ελλάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εκτός από την ελληνική καταγωγή της οικογένειας του ομογενούς από τη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό εστιατόριο στο Σικάγο όπου δείπνησαν μετά τον γάμο τους. Σε ένα από τα ταξίδια που πραγματοποίησε ο Παπαδόπουλος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2017, το τελευταίο πριν τεθεί στη διάθεση του FBI, συνοδευόταν από τη Mangiante, χωρίς κανείς να γνωρίζει με ακρίβεια τι ξέρει η ίδια για τις συναντήσεις και τις επαφές του συζύγου της με Ελληνες πολιτικούς, από τη στιγμή που, όπως δείχνει η ίδια στις δηλώσεις της, γνωρίζει πολλά, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείχνει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ