2018-04-24 16:59:25
Φωτογραφία για Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Αυτοί σκότωσαν τον 19χρονο Θωμά!
Μετά από περίπου έναν μήνα εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι - Τρεις άνδρες ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, τσακώθηκαν με τον αδικοχαμένο Θωμά και ένας από αυτούς του κάρφωσε το μαχαίρι στον θώρακα, αφαιρώντας του την ζωή του μπροστά στους σοκαρισμένους φίλους του - Ο λόγος του άγριου φονικού φαίνεται πως είναι λίγα... ευρώ! Οι τρεις δράστες τσακώθηκαν με το θύμα για μικροποσότητα ναρκωτικών και προσπάθησαν να σκοτώσουν και τους φίλους του θύματος - Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους...

Ήταν στις 18 Μαρτίου του 2018 όταν ο 19χρονος Θωμάς έπεσε αιμόφυρτος στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μπροστά στους σοκαρισμένους φίλους του.

Δίπλα του ήταν η ανήλικη φίλη του, η οποία πανικόβλητη είδε τους τρεις δράστες να τσακώνονται, να μαχαιρώνουν τον φίλο της και να… φεύγουν ανενόχλητοι από την περιοχή. Λίγο αργότερα, ο Θωμάς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.


Περίπου ένα μήνα μετά, η αστυνομία κατάφερε να λύσει τον γρίφο της άγριας δολοφονίας! Δράστες είναι τρεις άντρες 23, 24 και 33 ετών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Τον «έσφαξαν» για λίγα ευρώ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λόγος που οι δράστες σκότωσαν τον 19χρονο ήταν λίγα ευρώ. Θύμα και δράστες τσακώθηκαν για μικροποσότητα ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος φέρεται να είχε παραγγείλει μικροποσότητα ναρκωτικών από τους δράστες! Οι δράστες πήραν τα χρήματα από τον Θωμά, ωστόσο, δεν του έδωσαν τα ναρκωτικά. Αυτό οδήγησε σε μία διαμάχη που εξελίχθηκε στην άγρια δολοφονία του νεαρού αγοριού.

Μάλιστα, οι δράστες επιτέθηκαν και σε τρεις φίλους του Θωμά που επιχείρησαν να τον βοηθήσουν.

Οι δράστες είναι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας και σε βάρους τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Πληροφορίες: newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ