2018-04-24 17:02:32
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Με «παρελθόν» ο νταής οδηγός που επιτέθηκε σε Τροχονόμο – Νέα καταδίκη σε βάρος του
Νέα καταδίκη βαραίνει τον 59χρονο οδηγό ο οποίος το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης επιτέθηκε σε βάρος του Πατρινού τροχονόμου Κώστα Πατέντα επειδή του βεβαίωσε τροχονομική παράβαση και του επέδωσε κλήση, ενώ είχε σταθμεύσει σε θέση ΑμΕΑ επί της οδού Μαιζώνος. 

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος χτύπησε τον Αστυνομικό με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ κατά τη σύλληψη του συνέχιζε να κλωτσά και να βρίζει.

Τελικώς προσήχθη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, αντίστασης, απείθειας και εξύβρισης.

Μήνυση στον 59χρονο υπέβαλλε και ο Αστυνομικός Κωνσταντίνος Πατέντας, ο οποίος μετά την πρωτοφανή επίθεση μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 59χρονος που είχε καταδικαστεί σε 24μηνη φυλάκιση κάθισε πάλι στο εδώλιο αυτή τη φορά στο Αίγιο. Σε βάρος του είχε υποβληθεί μήνυση για τρεις παραβάσεις της άρνησης υποβολής σε αλκοτέστ, της βαριάς σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Ο οδηγός είχε συλληφθεί το 2013 μετά από επεισοδιακή καταδίωξη καθώς την ώρα που άνοιξε το παράθυρο για να υποβληθεί σε αλκοολομέτηρη πάτησε γκάζι σύροντας τον τροχονόμο για αρκετά μέτρα,. Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του. Ομως το δικαστήριο τον τιμωρησε με φυλάκιση 39 μηνών ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια κυκλοφορίας. Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ