2018-04-24 17:12:47
Φωτογραφία για Μαρούσι: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του 19χρονου Θωμά
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, στις 18 Μαρτίου Δράστες της άγριας δολοφονίας του 19χρονου είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Οι δράστες κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος τριών ατόμων, φίλων του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του άτυχου νέου είχε λάβει χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν την Αστυνομία για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ