2018-04-24 17:24:40
Φωτογραφία για Μοσχάτο: Τελετή μνήμης στον Αρχιπυροσβέστη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Αναδημοσιεύουμε από τον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου των Αξιωματικών της Πυροσβεστικής στο Facebook: Σε μια σεμνή τελετή, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και η

Πυροσβεστική Υπηρεσία Πειραιά τίμησαμε τη μνήμη του Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου Πέτρου,που έπεσε στο καθήκον τέτοια ακριβώς μέρα πριν 20 έτη. Στην τελετή, λόγια τιμής καταθέσαμε μαζί με τον Δήμαρχο. Ανδρέας Ευθυμίου.

Το παρών έδωσαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης, οι Υποστράτηγοι Κωνσταντίνος Γιόβας, Αχιλλέας Τζοβάρας, Ιωάννης Ράμφος, ο , Αρχιπύραρχος Οικονόμου Απόστολος, ο Υποδιοικητής ΔΙ.Π.Υ. Πειραιά, Πύραρχος Κ. Κυριακουλέας, οι Διοικητές Π.Σ. Πειραιά, η Υγειονομικός Αξιωματικός Πειραιά Αντιπύραρχος Κ. Αλεξοπούλου και οι Πρόεδροι ΠΟΕΥΠΣ και ΕΥΠΣ Αττικής. Παρούσα στην εκδήλωση τιμής η επικοινωνιακή ομάδα του Α.Π.Σ. με την Τμηματάρχη Δημοσίων Σχέσεων και την Εκπρόσωπο Τύπου.

Από την πλευρά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, Γιώργος Δαμηλάκος, Γιώργος Φελλάς, Βασιλική Καραβία και Πέτρος Δημητρίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μανώλης Αντωνάκος.
_
bloko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ