2018-04-24 17:44:28
Φωτογραφία για «Λαοθάλασσα» και φέτος για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου - Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!
Χιλιάδες πιστοί αναμένονται και φέτος στο Προκόπι για τον ετήσιο εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαϊου 2018...

Πολλοί είναι αυτοί που θα περπατήσουν απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τη Χαλκίδα ως το Νέο Προκόπιο, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «τάμα» τους και εκφράζοντας την πίστη τους στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο.

Την παραμονή της γιορτής, το Σάββατο 26 Μαΐου, στις 19:00 το απόγευμα, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Κατά την διάρκεια της νύχτας θα τελεστεί Ιερή Αγρυπνία.

Ανήμερα της γιορτής, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 7:00 το πρωί θα γίνει η έναρξη του Όρθρου, στις 7:30 η Αρχιερατική Χοροστασία και στις 8:30 η έναρξη της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, περίπου στις 10:30 το πρωί, θα γίνει η λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννη, Δέηση στην Πλατεία του Προκοπίου και Ομιλία.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ