2018-04-24 21:30:29
Φωτογραφία για Σοκ για τον Μόργκαν Φρίμαν - Κατηγορείται για σχέση με τη θετή εγγονή του
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια για τον Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος κατηγορείται για σύναψη σχέσης με την κατά πολλά χρόνια νεότερη θετή εγγονή του Ι' Ντίνα Χάινς. Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη ένας άνδρας, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της άτυχης νεαρής. 

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι το 2015 την είχε μαχαιρώσει 25 φορές και ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Η Ι’Ντίνα Χάινς αποκάλυψε στον Λαμάρ Ντάβενπορτ και σε άλλους ότι ο παππούς της είχε σeξουαλικά ανάρμοστη σχέση μαζί της» δήλωσε στο δικαστήριο η δικηγόρος του Ντάβενπορτ, Άνι Κοστάντζο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News.

Σημειώνεται ότι η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, οπότε δεν συνδέονταν εξ’ αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.


Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι φήμες για αυτήν την ανάρμοστη σχέση κυκλοφορούν εδώ και μία δεκαετία και ξεκίνησαν όταν το 2009 το περιοδικό National Enquirer υποστήριζε ότι ο Φρίμαν είχε για έναν χρόνο σχέση με τη γυναίκα, ενώ φίλος της που δεν κατονομαζόταν έλεγε ότι η Χάινς ήθελε να τον παντρευτεί.

Άλλες πληροφορίες τρία χρόνια πριν από τον βίαιο θάνατό της, έλεγαν ο ηθοποιός σκόπευε να την παντρευτεί αλλά και οι δύο είχαν κατηγορηματικά διαψεύσει τα περί ειδυλλίου τους. Η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Ντάβενπορτ στο πολυτελές διαμέρισμα που της είχε αγοράσει ο θετός παππούς της, και παρότι ο ράπερ είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες, με τις οποίες απέκτησε και παιδιά, παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια μέχρι που την σκότωσε.

Η υπεράσπισή του επικαλείται ακαταλόγιστο επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και τώρα εκτιμάται ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά με την αναφορά της υπόθεσης Φρίμαν.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ