2018-04-25 06:21:44
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Μόλις 378 τα γυναικόπαιδα σε πληθυσμό 6.500 λαθρομεταναστών στη Μόρια!
Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των διαπλεκόμενων καναλιών και δεν έχετε διαβάσει τα δραματικά δημοσιεύματα των φυλλάδων για τις χιλιάδες των «προσφύγων», η πλειοψηφία των οποίων αφορά γυναικόπαιδα που υποχρεώθηκαν «κακήν-κακώς» να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και έρχονται μαζικά στην στοργική αγκαλιά της «ανθρωπιστικής και αλληλέγγυας» κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ;

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Όλα τα ανωτέρω καταρρίπτονται ως μυθεύματα 

Σε ρεπορτάζ λοιπόν της ιστοσελίδας iefimerida, και μέσα στην φρενίτιδα να… συγκινήσουν την κοινή γνώμη καταδεικνύοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για γυναίκες και ανήλικα παιδιά στους καταυλισμούς των «προσφύγων» και συγκεκριμένα στη Μόρια, αποκαλύπτεται η αμείλικτη πραγματικότητα : η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που πλημμυρίζουν τη χώρα μας είναι άντρες νεαρής ηλικίας!


Το iefimerida αναφέρει τα εξής:

«Ειδικότερα, ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονταν 162 ασυνόδευτα ανήλικα και 216 γυναίκες, από τις οποίες οι 35 ήταν έγκυοι».

Σύμφωνα δηλαδή με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το οποίο δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε, το σύνολο γυναικών και ασυνόδευτων ανηλίκων ανέρχεται σε 216+162= 378 άτομα.

Ποιο είναι όμως το σύνολο των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη Μόρια;

Είναι μόλις… 6.500, συνεπώς το ποσοστό των γυναικόπαιδων δεν υπερβαίνει το 6% του συνόλου των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο συγκεκριμένο hot spot, κάτι το οποίο συμβαίνει και στις υπόλοιπες αντίστοιχες δομές που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη τη χώρα!

Τι έχουν να πουν γι’ αυτό οι εργολάβοι του «ανθρωπισμού», σε κυβέρνηση, κόμματα, Μ.Κ.Ο. και μέσα ενημέρωσης, που κονομάνε εξαπατώντας συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, διαστρεβλώνοντας μια τρομαχτική πραγματικότητα της οποίας οι συνέπειες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα και το μέλλον του ίδιου του Ελληνισμού όπως μέχρι σήμερα ξέρουμε;

 πηγή: Χρυσή Αυγή
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ