2012-06-01 08:45:04
Φωτογραφία για Πράσινα «ψώνια» από τους μη αδειούχους
Ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση, ωστόσο τα οικονομικά του συλλόγου παραμένουν περιορισμένα και έτσι οι πράσινοι περιμένουν να δουν τι εξελίξεις στις ομάδες που δεν αδειοτήθηκαν για να... ψωνίσουν!

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν την πολυτέλεια να ανοίξουν το πορτοφόλι τους και να πάρουν όποιον παίκτη επιθυμούν από το εξωτερικό, και έτσι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες λύσεις. Έτσι λοιπόν, περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους συλλόγους που δεν κατάφεραν να πάρουν την αδειοδότηση όπως το Τριφύλλι και αν τελικά ισχύσει η οδηγία που θα απαγορεύσει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες άνω των 22 ετών.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την περίπτωση του Βάρκγας που φαίνεται να αποχωρεί από την ΑΕΚ, αλλά και για τον Σανκαρέ που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει για το Τριφύλλι και μία τουλάχιστον ελληνική λύση, όπως εκείνη του Παπουλή από τον ΟΦΗ, αλλά και ο Λεάλ που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Παίκτες που στην Παιανία θεωρούν ότι μπορεί να έχουν προοπτική.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα πουλί με δυο κεφάλια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα πουλί με δυο κεφάλια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ