2012-06-01 08:49:05
Φωτογραφία για Καζίμ: «Δεν με ήθελαν άλλο στον Ολυμπιακό»
Ο Καζίμ Ρίτσαρντς σε συνέντευξη που παραχώρησε και φιλοξενήθηκε σε τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του Ολυμπιακό αλλά και τον ρατσισμό που βρήκε στην Ελλάδα και δεν έχει η Τουρκία. Ανάμεσα στ' άλλα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο Talksport για τα κρούσματα ρατσισμού που βρήκε στην Ελλάδα. «Στην Τουρκία ότι χρώμα και εάν έχεις κανείς δεν σε αντιμετωπίζει με ρατσισμό. Οι άνθρωποι εκεί είναι φιλικοί και δεν κάνουν διακρίσεις.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην ζωή μου δέχθηκα ρατσιστική επίθεση. Οι φανς του ΠΑΟΚ μου πέταξαν μπανάνες και μετά οι δημοσιογράφοι με ρώτησαν γι' αυτό. Τους είπαν πως οι μπανάνες είχαν ωραία γεύση», υπογράμμισε.

Για τον Ολυμπιακό ο Τούρκος χαφ επισήμανε: «Δεν είχε να κάνει με την φόρμα μου και την κατάστασή μου ότι έφυγα. Έπαιξα σε αρκετά ματς. Το πρόβλημα ήταν στον σύλλογο. Άρχιζε η νέα σεζόν, άλλαζαν προπονητή και η πλειοψηφία των ανθρώπων της ομάδας δεν με ήθελε.

Μίλησα και με τον δάσκαλό μου, τον Φατίχ Τερίμ. Ποτέ δεν μου ζήτησε να φύγω. Παρόλα αυτά έτσι απαιτούσαν οι συνθήκες. Ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα. Μ' έφερε στην Τουρκία και έπαιξα στην Εθνική». Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς δημοσιεύτηκαν σε αρκετά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, όπως στην «Hurriyet».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ