2018-04-25 21:00:20
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δίνει μάχη για την αποθεραπεία ο παρουσιαστής!
Από την Παραμονή Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη!

Ο παρουσιαστής, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από την πτώση που είχε με την μηχανή του και μάλιστα, τα πρώτα σημάδια έδειχναν πως ο κίνδυνος για την ζωή του ήταν τεράστιος. 

Ο Κωνσταντίνος μετά από περίπου τέσσερις μήνες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων για την αποκατάστασή του!

Νοσηλεύθηκε 3,5 μήνες, εκ των οποίων οι 2,5 μήνες ήταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπήρχαν στιγμές που οι επιπλοκές ήταν πολλές και που κινδύνευσε η ζωή του. Όμως κατάφερνε κάθε φορά να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη βοήθεια των γιατρών. Ο παρουσιαστής είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και συνέχισε να νοσηλεύεται μέχρι που η κατάσταση του βελτιώθηκε. Το μόνο που έμενε ήταν το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης.


Αυτό προβλημάτιζε τους γιατρούς, καθώς ένας άνθρωπος που παραμένει κλινήρης επί 3,5 μήνες θα πρέπει να μάθει από την αρχή να κινείται, θα πρέπει τα πράγματα που οι άνθρωποι θεωρούν απλά και καθημερινά εκείνος να τα ξεκινήσει σιγά σιγά, σαν να τα κάνει για πρώτη φορά.

Φυσικά, το θετικό είναι πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret! Έχει πλήρη αντίληψη, επικοινωνεί με τους δικούς του, αλλά δεν μιλάει ακόμα, καθώς δεν έχει αποχωριστεί την τραχειοστομΐα. Η οικογένεια του είναι αισιόδοξη πως ο Κωνσταντίνος θα σταθεί στα πόδια του ξανά.

Όμως δεν βιάζονται, καθώς, όπως τους έχουν ενημερώσει οι θεραπευτές, χρειάζεται χρόνος. Ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στο κέντρο αποκατάστασης, όμως σύντομα, μετά τις πρώτες ασκήσεις, θα καταλάβουν πώς αντιδρά το κορμί του. Αυτό που λένε όλοι είναι πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γνωρίζει ακριβώς τι του συμβαίνει και θέλει πολύ να το ξεπεράσει και να επανέλθει πλήρως.
youweekly
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ