2018-04-25 22:59:00
Φωτογραφία για Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που γέννησε και πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την υπόθεση της 22χρονης που γέννησε μόνη της σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και πέταξε το νεογέννητο μωρό από το μπαλκόνι...

Η μητέρα του παιδιού είναι ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρέθηκε το νεκρό μωρό. 

Φοιτήτρια, 22 ετών, μένει μαζί με τη μητέρα της, -τραπεζική υπάλληλο-, και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες. 

Η 22χρονη φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας μετακινήθηκε στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε έγκυος. Τότε είχε αποκαλύψει στον σύντροφό της την εγκυμοσύνη της, εκείνος τρόμαξε και εξαφανίστηκε. Τότε η 22χρονη πήρε την απόφαση να κρατήσει το μωρό και επέστρεψε στην Αθήνα. 

Η 22χρονη προσήχθη χθες και αφού έγινε και η εξέταση DNA και ταυτοποιήθηκε, στη συνέχεια ομολόγησε τις πράξεις της.


Η 22χρονη φοιτήτρια που κατηγορείται για παιδοκτονία ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Από την πλευρά του ο συνηγορος της Αλεξανδρος Αλεξιάδης, ανέφερε:

«Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακριτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ωρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. 

 

Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πραξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Η κοπέλα δεν ήθελε να αποκαλύψει πως περίμενε παιδί και φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της:

«Ντρεπόμουν» Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά ήταν αργά για έκτρωση»

Η 22χρονη φοιτήτρια περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως έφθασε στο σημείο να γεννήσει το παιδί της και να το πετάξει ζωντανό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη.

Η εγκυμοσύνη έμεινε κρυφή ακόμη και από τον πατέρα του βρέφους. Το βράδυ της Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη. Έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνέχεια τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Ακολουθούν ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Tatiana Live» με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο: 

Πληροφορίες: Tatiana Live, TheToc.gr, policenews.eu
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ