2012-06-01 09:18:13
Φωτογραφία για Περίεργα παιχνίδια σύνδεσης του τουρισμό με τη δραχμή παίζουν οι ξένοι
Δε σταματούν τα σενάρια των ξένων Μέσων για την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ Η βρετανική Mirror σε σημερινό της δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται στις επιπτώσεις που θα έχει στον τουρισμό πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.

Μιλώντας με ένα πολύ μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο, το Thomas Cook το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή θα υπάρξει αύξηση στις κρατήσεις για την Ελλάδα αν και οι «μεγάλες κρατήσεις» δε θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι.

Επιπλέον σύμφωνα με το δημοσίευμα μια τέτοια νίκη στον τουρισμό για την Ελλάδα θα σημαίνει ταυτόχρονα ήττα της Ισπανίας και θα είναι πλήγμα για την Costa del Sol αφού οι τουρίστες αναζητούν εξίσου όμορφα αλλά πιο φθηνά μέρη για τις διακοπές τους.

Το πιο παλιό τουριστικό γραφείο στον κόσμο είπε πως βρέθηκε πολύ κοντά στον κίνδυνο κατάρρευσης αλλά τους τελευταίους έξι μήνες τα πράγματα είναι καλύτερα και ότι οι κρατήσεις των Βρετανών είναι ελάχιστα λιγότερες από πέρυσι.

Όσον αφορά την Ελλάδα πάντως θεωρεί πως η επιστροφή στη δραχμή αν μη τι άλλο θα ενισχύσει τον τουρισμό αφού οι επισκέπτες θα προτιμούν τις χαμηλές τιμές της χώρας.
mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με σημείο αναφοράς το κέντρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με σημείο αναφοράς το κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ