2018-04-26 11:33:02
Φωτογραφία για Εκτός κινδύνου ο ανήλικος που του κάρφωσε σίδερο σε σχολείο του Ηρακλείου
Εγκλωβίστηκε στα κάγκελα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την ΕΜΑΚ

Εκτός κινδύνου και σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 15χρονος μαθητής, ο οποίος εγκλωβίστηκε στα κάγκελα σχολείου, που βρίσκεται επί της οδού Δουκός Μποφόρ στο κέντρο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να του καρφώσει σίδερο στο πόδι.

Ο 15χρονος αμέσως μετά τη μεταφορά στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να απομακρυνθεί το ξένο σώμα από το πόδι του, στο ύψος του μηρού.

“Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου και μετά από τις απεικονιστικές εξετάσεις που έγιναν, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου του αφαιρέθηκε το ξένο σώμα από το πόδι του. Τώρα πλέον νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου σε καλή κατάσταση” αναφέρει, μιλώντας στο cretapost ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε μέσα στα κάγκελα στην αυλή του σχολείου, με αποτέλεσμα να του καρφώσει το σίδερο στο πόδι και να μη μπορεί να μετακινηθεί.

Άμεσα άνδρες της ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και έκοψαν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν τον ανήλικο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ