2018-04-28 22:00:31
Φωτογραφία για H Taylor Swift έφερε την επιστροφή της... μίνι φούστας
Η μίνι φούστα μπορεί να μην είναι και το πιο δημοκρατικό ρούχο που έχει κυκλοφορήσει στον πλανήτη αφού δεν μπορεί να φορεθεί από όλες μας αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η Taylor Swift δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το μήκος της φούστας και όχι τυχαία βέβαια, καθώς ο σωματότυπός της είναι κομμένος και ραμμένος για ένα αποκαλυπτικό ρούχο. Αν λοιπόν κι εσύ διαθέτεις καλλίγραμμα πόδια δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις την μίνι φούστα στην καθημερινότητά σου και να τη φέρεις ακριβώς επάνω στο στυλ σου γιατί οι δυνατότητες που σου δίνει για να την φορέσεις είναι απεριόριστες.

Η Taylor Swift σε κάθε εμφάνισή της με μίνι φούστα διατηρεί έναν κοινό παρανομαστή, κι αυτός δεν είναι άλλος από τα ψηλά τακούνια. Κυρίως με πιο τετραγωνισμένα τακούνια για μεγαλύτερη άνεση και υπερυψωμένες πλατφόρμες για έξτρα πόντους. Το χειμώνα πειραματίζεται αρκετά με τα ιδιαίτερα καλσόν επάνω στα οποία φιγουράρουν ιδιαίτερα σχέδια ή επιλέγει έντονες αποχρώσεις για να κάνει το σύνολο πιο έντονο και ξεχωριστό. Όπως και να υιοθετήσεις την τάση αυτή να θυμάσαι ότι η μίνι φούστα αποτελεί έναν πολύ ωραίο τρόπο για κάθε γυναίκα να εκφράσει τη θηλυκότητά της.

Εμπνεύσου κι εσύ από το στυλ της Taylor Swift

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ