2012-06-01 11:28:24
Φωτογραφία για Γ.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Το σωματείο βάζει ήδη χρήματα στον Παναθηναϊκό
Την πεπατημένη ακολούθησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ρωτώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω του Twitter κι εκείνος φρόντισε να απαντήσει άμεσα, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ!

Ήταν να μην γίνει η αρχή… Στην συνήθεια, πλέον, των οπαδών του Παναθηναϊκού να εκμεταλλεύονται το… κόλλημα του Γιάννη Αλαφούζου με γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης -προκειμένου να του υποβάλλουν απορίες, ερωτήσεις και παντός είδους σχόλια- για να μαθαίνουν νέα του «τριφυλλιού» αναφερόμαστε. Μια συνήθεια που επαληθεύτηκε και σήμερα το πρωί,

Με τον γνωστό επιχειρηματία να αναλαμβάνει δράση και να χρησιμοποιεί εκ νέου το προφίλ του στο Twitter έτσι ώστε τοποθετηθεί για την επικαιρότητα και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το σωματείο, τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ και την τρέχουσα ΑΜΚ...

Αναλυτικά η συζήτηση του Αλαφούζου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:


Ο ΦΕΙΖΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Όποια καλή προσφορά είναι πάντα ευπρόσδεκτη!

Κύριε Γιάννη το έχετε παρατήσει το Twitter τελευταία. Που οφείλεται;

Κάποτε έρχεται και η σειρά των πράξεων Θα πάρουμε κανένα παίκτη φέτος ή θα φύγουν όλοι;

Πρέπει να χτίσουμε μια νέα ισχυρή ομάδα για την οποία θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι!

Πολύ σωστά κύριε Αλαφούζο αλλά αυτό δεν θα γίνει πανηγυρίζοντας που πήραμε άδεια συμμετοχής στην ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!!

Πολύ σωστά! Καλό μήνα σε όλους!

H ΑΜΚ πότε θα ανοίξει; Το σωματείο πότε θα ανακοινωθεί να συνδράμουμε με ότι μπορούμε;

Μέσα με τέλη Ιουνίου.

Περιμένω απάντηση, πρέπει τώρα να ανοίξει η ΑΜΚ να μπούνε τα λεφτά του Πρίγκιπα να γίνουν μεταγραφές. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, όχι άλλο κάρβουνο!

Όποιος θέλει να βάλει χρήματα για αύξηση κεφαλαίου μπορεί! Το σωματείο έχει ήδη αρχίσει να καταθέτει κεφάλαια έναντι της ΑΜΚ.

Γιατί τότε η ΠΑΕ δεν απαντάει στον Πρίγκιπα; Είναι δυνατόν να καθυστερούμε τόσο πολύ ένα σημαντικό πρόσωπο σαν αυτόν; ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Η μόνη που έχει έρθει σε επαφή με ΠΑΕ είναι η δικηγόρος του κου Τσάκα...

Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο μπράβο! Για όλη την προσπάθεια! Ένας φίλος του Παναθηναϊκού! Και πάλι μπράβο!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους του ΠΑΟ! πρέπει τώρα όλοι μαζί χωρίς έριδες (δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες) να χτίσουμε νέα ομάδα!

Η Κ.Κασσιανή πήρε απάντηση; Η ΑΜΚ δεν τρέχει, αυτό λένε από την ΠΑΕ όταν πήρα τηλέφωνο! Επίσης το σωματείο τι ποσό έχει καταθέσει;

Έχουν επενδυθεί μέχρι τώρα € 1,4 εκατομμύρια και έχει διασφαλισθεί άλλο ένα! Χωρίς το € 1,5 που μπήκε και μετά βγήκε.

Ο Πρίγκιπας θέλει τις μετοχές! Δεν θα σκάσει τα ωραία του εκατομμύρια για να διαχειρίζεται το σωματείο τις μετοχές. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΜΚ!

Ενώ οι φίλοι του ΠΑΟ που βάζουν πλάτη χωρίς προσωπικό όφελος είναι .. Έμπρακτη βοήθεια όχι άλλα λόγια! Παρεμπιπτόντως νομίζω ότι ξέρω ποιος είστε!

Ποιος είμαι; Ο Τσάκας αποκλείεται πάντως. Για ενημερώστε με την ΑΜΚ και τι συμβαίνει τώρα...

Μου έχετε στείλει 56 tweets δεν έχετε κανέναν follower και δεν κάνετε follow κανέναν. Το ξέρω ότι δεν είστε ο κος Τσάκας. Σας έχω καταλάβει όμως.
onsports.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ