2012-06-01 11:45:07
Φωτογραφία για Το... μνημόνιο της Παιανίας
Η οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί στον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο σύλλογος να ορθοποδήσει, φέρνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και φυσικά στα συμβόλαια των παικτών που θα παραμείνουν.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι η αδειοδότηση και η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη δεν μπορεί να αλλάξει το πλάνο σφιχτής οικονομικής πολιτικής. Έτσι λοιπόν, στο αγωνιστικό τμήμα αναμένονται πολλές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στα συμβόλαια των παικτών.

Για αρχή, Σιμάο, Καντέ, Ρούντολφ, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος και Σαριέγκι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα φοράνε τη φανέλα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, για τους δύο τελευταίους υπάρχει μια πιθανότητα να συνεχίσουν με το Τριφύλλι, αν ο πρώτος δεν βρει ομάδα και ζητήσει να παραμείνει με ένα κατά πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο και ο δεύτερος σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπουμσόνγκ και δεν βρεθεί φτηνότερη λύση έμπειρου αμυντικού να τον αντικαταστήσει.


Από εκεί και πέρα, όσο αφορά τους παίκτες που παραμένουν και έχουν βαριά συμβόλαια, αυτοί είναι οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λέτο και Βύντρα, στους οποίος θα προταθεί μείωση ίσως και πέραν του 50%.

Μειώσεις θα γίνουν και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, αλλά σε λογικά πλαίσια. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Κλέιτον, Βιτόλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος, σε περίπτωση φυσικά που δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή και αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, για την περίπτωση του Κουίνσι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν τον δανεισμό του για ακόμη μία χρονιά, ενώ για τους Πλεσί και Σεϊταρίδη – αν χρειαστεί – οι «πράσινοι» προτίθενται να πληρώσουν για να τους δουν να φεύγουν από την Παιανία!

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γραμμή SOS για καρκινοπαθείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γραμμή SOS για καρκινοπαθείς
Quo vadis Euro
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Quo vadis Euro
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ