2018-04-30 19:19:38
Φωτογραφία για Σύστημα FLIR στο υπό συντήρηση ελικόπτερο ΠΝ29 του Πολεμικού Ναυτικού
Μια μικρή αλλά σημαντική εξέλιξη για τον στόλο των εναέριων μέσων του πολεμικού Ναυτικού πρόκειται να υλοποιηθεί τους επομένους μήνες μέχρι το Φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιθεώρησης Major Reinforced Inspection (MRI) και κύριων ελασματουργικών εργασιών στο ελικόπτερο ΠΝ30 τύπου ΑΒ-212ASW, το 307ο Τεχνικό Συγκρότημα Υποστηρίξεως Αεροπορικού Υλικού (307ο ΤΣΥΑΥ) παρέλαβε το ελικόπτερο ΠΝ29 τύπου ΑΒ-212ASW για την πραγματοποίηση των αντίστοιχων εργασιών.

Όμως η είδηση αναφορικά με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι οι μηχανικοί του 307ο  ΤΣΥΑΥ θα πραγματοποιήσουν εργασίες για την εγκατάσταση και ενός συστήματος FLIR κατά το αντίστοιχο τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ένα τέτοιο σύστημα στο ελικόπτερο ΠΝ30.

Οι μηχανικοί του 307ο ΤΣΥΑΥ θα κατασκευάσουν και θα εγκαταστήσουν την σταθεροποιημένη βάση του FLIR στο ελικόπτερο καθώς και την διασύνδεση του συστήματος με το display και το χειριστήριο του εντός του πιλοτηρίου του ελικοπτέρου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών MRI και της τοποθέτησης και ολοκλήρωσης του FLIR στο ελικόπτερο ΠΝ29 το Πολεμικό Ναυτικό θα διαθέτει δύο ελικόπτερα εξοπλισμένα με σύστημα FLIR ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων ελικοπτέρων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ