2012-06-01 13:00:11
Φωτογραφία για ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε σε παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε:

«Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

Αυτά όσον αφορά την Ν.Δ. από τα υπόλοιπα κόμματα, συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Κιέριον» παραχωρεί σήμερα το απόγευμα, στις 18.30, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ το βράδυ πραγματοποιεί ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

«Ο λαός πρέπει να ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στην εξουσία των μονοπωλίων και στην εργατική-λαϊκή εξουσία, όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος» επισήμανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της στο Μενίδι.


«Το ΚΚΕ θα είναι μετά τις εκλογές, το μοναδικό αποκούμπι και αντίβαρο του λαού», ανέφερε η κ. Παπαρήγα προσθέτοντας ότι «εκείνο που πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει είναι να προειδοποιούμε τον λαό, ώστε να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την θύελλα, όρθιος και με το κεφάλι ψηλά».

Την κεντρική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ στις 20:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Φώτης Κουβέλης θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική Πλατεία του Μενιδίου (Άγιος Βλάσιος).

Ευρωπαϊκή εγγύηση των ελληνικών καταθέσεων ζήτησε από την Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Οι έλληνες καταθέτες, στην πλειονότητά τους μικρομεσαίοι, υφίστανται ένα πρωτοφανή πόλεμο νεύρων υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης.

Επίσης συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζανιά είχε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης 5-7.

Καταρρίπτονται πλήρως τα σενάρια τρομολαγνείας που θέλουν την Ελλάδα να οδηγείται εκτός ευρώ από τους ξένους, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

Όπως είπε, «καταρρίπτεται πλήρως η τρομολαγνεία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα στη δραχμή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κουβανέζικη κηδεία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κουβανέζικη κηδεία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ