2012-06-01 13:00:15
Φωτογραφία για J.SIMPSON: Πώς θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Η σταρ και νέα μαμά, μίλησε στο περιοδικό People «Πιστεύω πως κάθε γυναίκα που γίνεται μαμά, σκέφτεται μετά "Κάτι πρέπει να κάνω με το σώμα μου"» είπε η Jessica Simpson στο People. «Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα που θα γίνει τρόπος ζωής, γιατί είναι γνωστό πως στο παρελθόν έκανα συχνά δίαιτες γιο γιο».

Και βέβαια, πρώτοι και καλύτεροι έμαθαν τα σχέδιά της οι followers της στο Twitter καθώς την Τετάρτη έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένη που μπήκα στην οικογένεια των Weight Watchers», ανακοινώνοντας έτσι τη συμφωνία της με τα κέντρα αδυνατίσματος, με τα οποία ούτως ή άλλως σκόπευε να συνεργαστεί και πριν μείνει έγκυος.

«Όταν έμαθα τα νέα, αποφάσισα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου. Έτρωγα υγιεινά αλλά δεν αντιστεκόμουν στις λιγούρες μου- και αυτό ήταν ok, γιατί τώρα μπορώ να χάσω τα κιλά που πήρα. Δεν έχω βάλει στόχο έναν συγκεκριμένο αριθμό στη ζυγαριά- θέλω να νιώθω καλά, να χάσω πόντους και να σταθεροποιηθώ σε αυτούς. Βάζω μικρούς στόχους ώστε να τους πετυχαίνω» είπε η Simpson και αποκάλυψε πως θα την στηρίξουν και οι φίλοι της σε αυτή την προσπάθεια και μάλιστα έμπρακτα, κάνοντας και εκείνοι δίαιτα μαζί της! 
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ