2012-06-01 13:00:17
Φωτογραφία για Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μ'Βιλά, μάλλον προλαβαίνει το Euro
Ο τραυματισμός του Γιαν Μ'Βιλά δεν είναι πολύ σοβαρός, έτσι έχει αρκετές ελπίδες να καταφέρει και να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας στο Euro 2012. "Πέρασαν όλα μπροστά από τα μάτια μου", δήλωσε

Τα νέα για τον τραυματισμό του Γιαν Μ'Βιλά είναι ευχάριστα, καθώς το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό και ενδεχομένως να καταφέρει να αγωνιστεί ακόμη και στην πρεμιέρα του Euro 2012 για τους Γάλλους κόντρα στην Αγγλία (11/06).

Ο 21άχρονος μέσος της Ρεν μόλις στο 4ο λεπτό του φιλικού με την Σερβία γύρισε λίγο τον αστράγαλό του και αμέσως ξέσπασε σε κλάματα, καθώς φοβήθηκε τα χειρότερα.

Πρέπει πάντως να περάσουν 48 ώρες στις οποίες ο Μ'Βιλά πρέπει να ξεκουραστεί και να μην πατάει το δεξί του πόδι και εν συνεχεία θα βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Η πρεμιέρα της Γαλλίας είναι την Δευτέρα 11 Ιουνίου κόντρα στην Αγγλία και μέχρι πριν από αυτό το ματς μπορεί να αντικατασταθεί κάποιος τραυματίας στην 23άδα.


Όταν ρωτήθηκε αργότερα ο Μ'Βιλά για τα κλάματα και για το τι σκέφτηκε όταν χτύπησε, ανέφερε: "Απλά κατέρρευσα. Πέρασαν τόσα μπροστά από τα μάτια μου. Είχα πάθει το ίδιο 13 ετών και είχα μείνει 2 μήνες εκτός. Αμέσως σκέφτηκα πως... πάει το Euro 2012 για μένα".

Όταν ρωτήθηκε αν θα δώσει... μάχη με τον χρόνο για να προλάβει, απάντησε: "Όχι. Θα αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν. Με καλή θέληση θα είμαι έτοιμος για το πρώτο ματς στις 11 Ιουνίου. Πρέπει απλά αρχικά να περπατάω με πατερίτσες για να προστατεύω το πόδι".

Για το πως τραυματίστηκε, είπε: "Δεν χτύπησα μόνος μου, ούτε με τραυμάτισε ο αντίπαλος. Απλά με χτύπησε λίγο όταν πάτησα και αργότερα όταν έδωσα μία πάσα το πόδι... κλείδωσε".

Πρόσθεσε πως ο Λοράν Μπλαν του είπε απλά να προσπαθήσει να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό και πως υπάρχει χρόνος, ενώ συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε αν τελικά η μέρα τελειώνει με ανακούφιση: "Ναι, αλλά και το γεγονός ότι κερδίσαμε είναι ανακούφιση. Δεν έχω δει τα γκολ, θα τα δω μετά στο δωμάτιό μου. Επίσης θα απολαύσω το Σαββατοκύριακο, θα ξεχάσω τι έγινε και θα διασκεδάσω με το παιδί μου."

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ