2018-05-03 23:33:11
Φωτογραφία για Όταν η Πέμυ Ζούνη έλεγε: Προβλέπω εγώ από πριν, πως εξελιχθεί μια συνεργασία. Γνωριζόμαστε στον χώρο και ξέρουμε αδυναμίες και συμπεριφορές, δεν... [video]
Στο επίκεντρο μιας απίστευτης αντιδικίας έχει βρεθεί η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη   Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια  και την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου τις οδήγησαν στα δικαστήρια.

Όσα αποκαλύπτονται μέσω τηλεοπτικών εκπομπών τις τελευταίες ημέρες προκαλούν συζητήσεις.

Πρίν λίγα χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός είχε αναφερθεί στις φιλίες και συνεργασίες στο χώρο της τέχνης τονίζοντας «Δεν επιλέγω μια συνεργασία μόνο για τον ρόλο που θα παίξω, το θέμα είναι το σύνολο, η συνεργασία, η ανθρώπινη επαφή, η ψυχική υγεία, Ο χώρος μας είναι σαν παιδιά άτακτα. Προβλέπω εγώ από πριν, πως εξελιχθεί μια συνεργασία δεν περιμένω να δω μετά πως θα κάτσει. Γνωριζόμαστε λίγο πολύ στον χώρο και ξέρουμε αδυναμίες και συμπεριφορές, δεν πάω ποτέ στο άγνωστο» είπε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν η οικονομική κρίση έφερε αλλαγές στην συμπεριφορά των ηθοποιών πάνω στην σκηνή και έχει επηρεάσει τις συνεργασίες τους υποστήριζε: «Αυτή η συνομιλία μέσα στην τέχνη δεν χωράει μιζέρια ποτέ, δηλαδή σε καμία στιγμή δεν διέγνωσα οπουδήποτε θυμό, οργή, μιζέρια και γκρίνια να κυκλοφορεί μέσα στο χώρο του θεάτρου την ώρα που ο άλλος έρχεται αθώα και ανοιχτός να ακούσει αυτά που θέλεις να του πεις μέσα από τα κείμενα
. Είναι ανοιχτός αλλιώς δεν θα έρχονταν, δεν θα πλήρωνε να έρχεται να τον πας ένα ταξιδάκι να φύγει από όλα αυτά» και συνέχιζε: «O καλλιτέχνης είναι πιο σκληραγωγημένος στα οικονομικά μπορεί να τα σκεφθεί μετά και πριν αλλά ποτέ μέσα στην παράσταση. Καλομαθημένος ήταν ο καλλιτέχνης, κακομαθημένος όχι, εάν ήταν κακομαθημένος θα μιζέριαζε την ώρα που έπαιζε, δεν μιζεριάζει ο καλλιτέχνης είναι σαν μεγάλο παιδί εκείνη την ώρα που παίζει περιμένει το χειροκρότημα, το χαμόγελο. Ο κόσμος είναι πάντα έτοιμος να πυροβολήσει το δήθεν, πολύ καλά κάνει και εγώ θα πυροβολήσω μαζί του το δήθεν».

Αναφερόμενη στην έως τότε πορεία της στο θέατρο, αλλά και όλα όσα αισθάνεται όταν βγαίνει στο κοινό, υπογράμμιζε: «Εγώ δεν μπορούσα, δεν επιτρέπονταν ποτέ να έχω στο μυαλό μου τι θα πει ο κόσμος, εκείνο που προσπαθώ να είμαι εγώ ολόκληρη και αφοσιωμένη 100% με ότι αντοχή έχω. Έχω αφήσει ένα στίγμα 32 χρόνια που είμαι στο χώρο, καλό η κακό ένα στίγμα υπάρχει, ένα δαχτυλικό αποτύπωμα έχω ήδη αφήσει. Δεν μπήκε ποτέ στο μυαλό τι να θέλει άραγε ο κόσμος από εμένα , δεν υπάρχει πυξίδα σε αυτό τον δρόμο. Να θέλει ποιος ακριβώς; πρέπει να βρω εγώ τι θέλω και να το καταθέσω ολόκληρη και με αγάπη και από εκεί και πέρα να είμαι ανοιχτή στην κρίση».

Δείτε το Βίντεο
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ