2012-06-01 14:58:40
Φωτογραφία για «Κόκκινος» συναγερμός στη Red Bull για Webber - Vettel!
Στο επίκεντρο του Τύπου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι πιλότοι της Red Bull Racing, με δημοσιεύματα να συνδέουν τόσο τον Mark Webber όσο και τον Sebastian Vettel με την Ferrari.

Το ενδιαφέρον της Scuderia για τον πιτσιρικά Γερμανό υπάρχει εδώ και καιρό, με τις πληροφορίες μάλιστα που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο να θέλουν τon 2 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Scuderia ούτως ώστε να μετακομίσει εκεί το 2014.

Όσο για τον θριαμβευτή του GP του Monaco, 35χρονο, Mark Webber, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι του χρόνου θα μετακομίσει στη Ferrari, παίρνοντας τη θέση του Felipe Massa.

Μπορεί στη Red Bull να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ο Webber να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία βρίσκεται από το 2007, ωστόσο ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Alan Jones (Πρωταθλητής του 1980 με την Williams), συμβουλεύει τον συμπατριώτη του να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.


«Ο Mark έχει ήδη πετύχει κάποια πράγματα που οι περισσότεροι πιλότοι της Formula 1 θα ήθελαν να κάνουν και αυτό είναι οι νίκες στο Monaco. Το άλλο είναι να οδηγήσουν για τη Ferrari», είπε ο Jones και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα το εξετάσει σοβαρά. Τα πάει εξαιρετικά καλά με τον Αlonso και αυτός ίσως είναι ένας καλός λόγος γι' αυτόν να πάει».

Όσον αφορά στα περί ύπαρξης προσύμφωνου συνεργασίας του Vettel με τη Ferrari, o ίδιος ο Γερμανός δήλωσε άγνοια. «Πως είναι δυνατό να ισχύει αν δεν γνωρίζω τίποτα;», σχολίασε στην αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung.

Ο σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του 24χρονου πιλότου από την ομάδα το 2013, αφήνοντας ανοιχτό ωστόσο κάθε ενδεχόμενο για το 2014. «Το 2013 είναι φιξαρισμένο. Για το 2014 υπάρχει στο συμβόλαιό του ρήτρα βάσει της απόδοσης τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα», είπε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ