2012-06-01 15:28:03
Φωτογραφία για Πρόβλημα με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Έβρου
«Οι πολιτικοί που οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους την 6η Μαΐου θα είναι στις λίστες και δεν θα αντικατασταθούν όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Γιατί όμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ανακοίνωσαν ακόμη τα ψηφοδέλτια τους;

Γιατί υπάρχουν προβλήματα όπως στο Νομό Έβρου.

Στον Έβρο κάποια τοπικά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για δικούς τους λόγους, δεν θέλουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ήρθε πρώτος στις εκλογές της 6ης Μαΐου με 2.624 σταυρούς, και ασκούν πιέσεις στο κόμμα να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Χτες ήρθε στην Αλεξανδρούπολη κεντρικό στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και συναντήθηκε με τα τοπικά στελέχη με σκοπό να ξεπεραστούν οι διαφωνίες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν βρέθηκε λύση, αλλά και κάποιοι υποψήφιοι έθεσαν βέτο για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο και απειλούν με παραίτηση της υποψηφιότητάς τους.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και άσχημες για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στον Έβρο και αναμένονται σύντομα αποχωρήσεις και επίσημες δηλώσεις στελεχών, ενώ θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι η έδρα στον Έβρο θα χαθεί.

alexpolisonline.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη βάση της η Εθνική
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη βάση της η Εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ