2012-06-01 15:34:26
Φωτογραφία για Σκότωσε τη γυναίκα και την πεθερά του γιατί δεν ήταν ευτυχισμένος
«Δεν με πίστευες αλλά το έκανα». Αυτό είπε μετά αποτρόπαιη πράξη του ο Gol στον πεθερό του κρατώντας στο ένα χέρι το ματωμένο μαχαίρι και στο άλλο τη 3χρονη κόρη του.Ο 22χρονος άνδρας από  την Τουρκία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και τη πεθερά του, στο σπίτι τους στο Oxfordshire της Βρετανίας.

Η σύζυγός του, Michala, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό την ώρα που κοιμόταν. Ο λόγος; Επειδή δεν ήταν ευτυχισμένος στο γάμο του. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε στο δικαστήριο ενώ ανέφερε ότι ένιωθε πως είχε υποχρεωθεί να παντρευτεί τη άτυχη Michala το 2011.

Την ώρα που μαχαίρωνε τη σύζυγό του, η πεθερά του Julie Sahin ανέβηκε και είδε την αποτρόπαιη πράξη του. Προσπάθησε να τον σταματήσει και δυστυχώς και εκείνη είχε την ίδια τύχη με την κόρη της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε δεχθεί περίπου εβδομήντα μαχαιριές.

Μετά τη δολοφονία των δύο γυναικών, ο Gol άρπαξε την 3χρονη κόρη του και βγήκε στους δρόμους κρατώντας ακόμα το μαχαίρι και φορώντας το ίδιο αιματοβαμμένο παντελόνι.

Το πιο τραγικό είναι ότι πριν τις δολοφονίες ο Gol έγραψε στο Facebook πως ο βρετανικός Τύπος θα ασχολιόταν με εκείνον την επόμενη ημέρα. «Ο τρελός λύκος Κούρδος Τούρκος που κάλυψε το Λονδίνο στο αίμα», έγραψε.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόνο ο Λεμονάκης μένει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόνο ο Λεμονάκης μένει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ