2012-06-01 15:49:24
Φωτογραφία για ΝΔ:Πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το «λεφτά υπάρχουν» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Ως «πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη» χαρακτήρισε  ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης τις ανακοινώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το οικονομικό του πρόγραμμα.

«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πώς θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ, πώς θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες, πώς θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις, πώς θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά, πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλίας, πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση, πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος» υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.

Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, ότι μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι το σχέδιο των 10+8 μέτρων, που κατέθεσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, για την ανάταξη της οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας, μέσα στο ευρώ» κατέληξε.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ