2012-06-01 15:57:13
Φωτογραφία για Σε ποια star ανήκουν αυτά τα πόδια;
Μα τι συμβαίνει σ' αυτό το κορίτσι τελοσπάντων; Όταν έχεις φίλη τη Victoria Beckham, αναπόφευκτα η στιλιστική της αύρα θα επηρεάσει και εσένα. Κάτι τέτοιο συνέβη τα τελευταία χρόνια στην Katie Holmes η οποία εξελίχθηκε από το ντροπαλό και χαμηλών τόνων κορίτσι του Dawson's Creek, σε μία στιλάτη γυναίκα και σύζυγο ενός από τους ισχυρότερους star του πλανήτη, του Tom Cruise.

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι χθες... Συγκεκριμένα, η γλυκιά ηθοποιός θέλησε να κάνει μία βόλτα με την μικρή της κόρη Suri, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας ένα θέαμα, τουλάχιστον αξιοθρήνητο!

Άβαφη, με λαδωμένα μαλλιά και ένα ανεκδιήγητο ντύσιμο, κατέστρεψε μεμιάς όλα όσα είχε χτίσει τα τελευταία χρόνια. Το στιλ της από πάνω μέχρι κάτω θύμιζε περισσότερο μαθήτρια λυκείου παρά διάσημη ηθοποιό. Φορώντας μία τζιν φούστα την οποία είχε συνδυάσει με καφέ... μπότες(!) έδειχνε πραγματικά κάτι να της συμβαίνει.

Το χειρότερο όλων φυσικά ήταν τα κιλά που έχει πάρει και που δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει μία προσπάθεια να τα καμουφλάρει. Εντάξει, η Katie δεν ήταν ποτέ η πολύ αδύνατη γυναίκα, αλλά τουλάχιστον φρόντιζε να είναι σε φόρμα.

Μάλλον έχει τα ψυχολογικά της τον τελευταίο καιρό. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο εύκολο να συμβιώνεις με τον τρελο-Tom! Ήταν θέμα χρόνου η κατάρρευση. Κουράγιο...
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ