2012-06-01 16:45:06
Φωτογραφία για ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
Την άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ζητάει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να τηρηθεί η διαδικασία για τη σωστή και ασφαλή φιλοξενία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ.

Η στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού και η προτροπή της προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αρνούμενη να παραχωρήσει μπουθ στο ΣΕΦ, υποχρεώνει την πράσινη ΚΑΕ να ζητήσει τη λήψη των απαραίτητων μέτρων από τη ΓΓΑ και την Αστυνομία, που οφείλουν να διασφαλίσουν συνθήκες ομαλής διεξαγωγής του 5ου τελικού.

Και αυτό που οι «πράσινοι» επικαλούνται και έχουν απόλυτο δίκιο, είναι πως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακού, εξασφαλίζουν την καλύτερη φιλοξενία στον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.

Σπεύδουν δε να ξεκαθαρίσουν πως η συμπεριφορά της διοίκησης του Ολυμπιακού δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, φανατίζοντας τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, με κίνδυνο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια.


Και προειδοποιούν οι «πράσινοι» ότι αν δεν ανακληθεί η απόφαση του Ολυμπιακού για τη μη διαμόρφωση συνθηκών σωστής φιλοξενίας του μετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ, τότε και από την πλευρά τους δεν πρόκειται σε μελλοντικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ να θεωρούν ευπρόσδεκτους τους παράγοντες των πειραιωτών.

Αναλυτικά η επιστολή, η οποία κινοποιείται και στον Αττικάρχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

«Αξιότιμοι κύριοι,

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί απαράδεκτη έως προκλητική την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην επιτρέψει τη μετάβαση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ για την παρακολούθηση του 5ου αγώνα των τελικών της BasketLeague ΟΠΑΠ μεταξύ των δύο ομάδων. Κι αυτό, τη στιγμή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα προηγούμενα τρία χρόνια μέχρι και σήμερα, στην έδρα μας στο ΟΑΚΑ, παραχωρεί μπουθ, με ότι άλλο χρειαστεί, στον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σκινδήλια, με πλήρη Ασφάλεια παρακολούθησης των αγώνων.

Η πιο πάνω απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των υπευθύνων της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκαλεί σκάνδαλο και βάζει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, δυναμιτίζοντας την εντός αγωνιστικών πλαισίων διεξαγωγή του, φανατίζοντας δε στο έπακρο τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ, με φόβο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια και κίνδυνος διεξαγωγής του.

Κατόπιν αυτού, αν η πιο πάνω απόφαση δεν ανακληθεί , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας κάνει γνωστό ότι σε μελλοντικούς αγώνες στο ΟΑΚΑ δεν θα θεωρεί τους υπευθύνους παράγοντες του ΟΣΦΠ ευπρόσδεκτους και θα απαγορευτεί η είσοδός τους στο γήπεδο.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας για την αποκατάσταση μιας ήρεμης διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβη στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ