2012-06-01 16:56:07
Φωτογραφία για Λούκα: Να, γιατί το ΠΑΣΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε!
Γράφει ο Σείριος

«Με το μάτι στραμμένο στις 18 Ιούνη, στόχος μας είναι να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια ελάχιστη προγραμματική σύγκλιση, ώστε να προκύψει μία προοδευτική διακυβέρνηση» υπογράμμισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Τ. Κατσέλη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συνάντηση που είχε τόσο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με τους Οικολόγους Πράσινους την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Λ. Κατσέλη, σχολιάζοντας διαρροές κύκλων του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Α. Τσίπρα, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υποδέχεται την κα λεφτά υπάρχουν» και την «υπουργό των καθυστερήσεων και του Μνημονίου», τόνισε ότι, έτσι «εξηγείται γιατί το ΠΑΣΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε».

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας επεσήμανε ότι, «η πολιτική της βαθιάς ύφεσης δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς αποσταθεροποιεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα» και στάθηκε στην ανάγκη ν’ ανατραπεί το μίγμα πολιτικής του Μνημονίου και να αντικατασταθεί από ένα «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης το οποίο θα βγάλει την οικονομία από την βαθιά ύφεση».


Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η ακύρωση της προγραμματισμένης για τον Ιούλιο νέας μείωσης του κατώτατου μισθού και η αποφυγή οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και νέων αυξήσεων στους φόρους, πρέπει να αποτελέσουν βασικές επιδιώξεις της νέας Κυβέρνησης, επισήμανε η Λ. Κατσέλη, προσθέτοντας ότι, «η ριζική μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος πρέπει να προωθηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ