2012-06-01 17:04:18
Φωτογραφία για Παπαδόπουλος προς Σιαρλή: Φέρε μέτρα η παραιτήσου
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε σήμερα τον Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή ''να αναλάβει την ευθύνη και να φέρει μέτρα, στη βάση των συστάσεων τα Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να διασώσει την Κύπρο'' και ''να μην περιμένει το ΑΚΕΛ, την ΠΕΟ και τον Δημήτρη Χριστόφια''. ''Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να παραιτηθεί, γιατί αλλιώς απλά θα είναι συνένοχος σε ό,τι θα επακολουθήσει...'', αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Παπαδόπουλος. Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφέρει ότι ''για ακόμη μια φορά ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου'' και ''είμαστε στο ίδιο έργο θεατές'' και προσθέτει ότι ''με τον ίδιο τρόπο που το ΑΚΕΛ 'άδειασε' τον Χαρίλαο Σταυράκη τον Φεβρουάριο του 2010, με τον ίδιο τρόπο που το AKEΛ τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια του Κίκη Καζαμία για εννέα μήνες το 2011, το ΑΚΕΛ χθες εξευτέλισε με τον χειρότερο τρόπο τον Βάσο Σιαρλή''.

Ο κ. Σιαρλή, αναφέρει ο κ
. Παπαδόπουλος, ''δήλωσε χθες ότι '...συμφωνούμε με τις συστάσεις της Κομισιόν και εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν μέτρα για την οικονομία...''', ενώ ''την ίδια ώρα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ΑΚΕΛ έλεγαν 'διαφωνούμε με τις συστάσεις της Κομισιόν, εμείς ξέρουμε καλύτερα, μην περιμένετε μέτρα'''. Αναφέρει επίσης ότι ''ο Υπουργός Οικονομικών, μόλις άκουσε τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κύπρο, ορθά προέβηκε αμέσως σε δημόσια δήλωση ότι εντός της ημέρας θα ανακοινώσει μέτρα για την οικονομία''.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ''ο Υπουργός Οικονομικών κινήθηκε άμεσα για να αντιμετωπίσει και να απορροφήσει τις παρενέργειες από τις αρνητικές συστάσεις της Κομισιόν, αφού ο ίδιος γνωρίζει, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προσφύγουμε σύντομα στους Ευρωπαίους Εταίρους μας για οικονομική βοήθεια''. ''Το πρόβλημα είναι ότι ο δικός του εξευτελισμός θα επηρεάσει την αξιοπιστία της χώρας μας στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις'', καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ