2012-06-01 18:30:17
Φωτογραφία για Κινέζος φοιτητής το θύμα του πορνοστάρ
Καταζητείται ο 29χρονος ύποπτος της δολοφονίας που φέρεται να έστειλε ταχυδρομικώς τα μέλη του θύματος σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας.

Σε 33χρονο Κινέζο φοιτητή του πανεπιστημίου Κονκόρντια του Μόντρεαλ, προερχόμενο από την επαρχία Χουάν, ανήκουν τα ακρωτηριασμένα μέλη, που στάλθηκαν με το ταχυδρομείο σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας, μεταξύ αυτών και στο Συντηρητικό Κόμμα του Καναδά.

Ο φοιτητής καταγράφηκε ως αγνοούμενος στον διαδικτυακό τόπο του Κινεζικού Προξενείου του Μόντρεαλ την περασμένη εβδομάδα, καθώς η οικογένειά του είχε να μάθει νέα του από τις 24 Αυγούστου.

Ο κύριος ύποπτος της στυγερής δολοφονίας, εξάλλου, ο 29χρονος, που καταζητείται με ένταλμα της Ίντερπολ, αναζητείται τώρα στη Γαλλία, καθώς οι εκεί αστυνομικές αρχές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι μπήκε στη χώρα.

Στον προσωπικό ιστότοπο του φερόμενου ως δράστη κυκλοφορούσε την τελευταία εβδομάδα το φρικιαστικό βίντεο με τη δολοφονία του άντρα και τον διαμελισμό του σώματός του, αλλά ουδείς είχε πάρει σοβαρά το θέμα, καθώς εθεωρείτο σκηνοθετημένη ταινία. Μάλιστα, ένας δικηγόρος από τις ΗΠΑ προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές τόσο στη χώρα του όσο και στο Τοροντο, αλλά η καταγγελία του αγνοήθηκε.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον δράστη, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος πορνοστάρ και πληρωμένος συνοδός ανδρών.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ