2018-05-10 21:36:16
Φωτογραφία για 9 styling tips που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλή
Η ομορφιά μίας γυναίκας δεν εξαρτάται από νούμερα, όπως τα κιλά της ή το ύψος της Υπάρχουν κάποιες φορές, όμως, που θα θέλαμε να είμαστε λίγους πόντους πιο ψηλές. Μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιες ασκήσεις yoga που επιμηκύνουν τους μυς, χωρίς όμως να είμαστε σίγουρες πως θα δούμε αποτέλεσμα.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με κάποια κομμάτια- κλειδιά, που θα κάνουν τα χέρια, τα πόδια, ακόμα και τον κορμό σας να φαίνονται ψηλότερα.

Ποιοι είναι αυτοί:

Ψηλόμεσα παντελόνια

Εάν τα πόδια σας δεν είναι όσο μακριά θα θέλατε, μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ψηλότερη επιλέγοντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Προσέξτε το κουμπί του παντελονιού να φτάνει μέχρι την περιοχή της κοιλιάς σας.

Μπλούζες με V λαιμόκοψη

Ο λαιμός είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στο σώμα μίας γυναίκας και δεν πρέπει να ξεχνάμε να τον τονίζουμε. Οι μπλούζες που έχουν λαιμόκοψη σε σχήμα V επιμηκύνουν τον λαιμό σας. Ιδανική επιλογή είναι τα καμισόλ.


Ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα του δέρματος

Τα χρώματα στα παπούτσια που εναρμονίζονται με τον τόνο της επιδερμίδας, μάς προσθέτουν έξτρα πόντους. Υπάρχουν εταιρείες παπουτσιών, όπως ο Christian Louboutin, που έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά ευρύ φάσμα αποχρώσεων σε γόβες, ώστε κάθε γυναίκα να βρει αυτή που της ταιριάζει.

Φορέστε μίνι

Ίσως να είναι το πιο παλιό tip για να δείχνετε ψηλότερη, που όμως πράγματι δουλεύει. Επιλέξτε ένα mini, το οποίο θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά.

Φαρδιά παντελόνια

Μην πιστεύετε τον μύθο που λέει ότι οι πιο μικροκαμωμένες γυναίκες δεν πρέπει να επιλέγουν φαρδιά παντελόνια. Το κόλπο είναι να διαλέξετε παντελόνι με κάθετες γραμμές ή πιέτες που θα τραβήξουν τα βλέμματα προς τα κάτω και θα σας κάνουν να δείχνετε ψηλότερες.

Ρούχα με κάθετες ρίγες

Και εδώ υπάρχει ο ίδιος μύθος με τα φαρδιά παντελόνια. Ειδικά, αν φορέσετε μία φούστα με κάθετες ρίγες θα έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεστε πολύ πιο ψηλή.

Μονοχρωματικό σύνολο

Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών χρωμάτων μπορεί να μας αφαιρέσει πόντους. Επιλέγοντας ένα μονοχρωματικό σύνολο θα κερδίσετε λίγους παραπάνω πόντους.

Παντελόνια που σας εφαρμόζουν τέλεια

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη σημασία που παίζουν τα ρούχα που είναι κομμένα και ραμμένα στα δικά μας μέτρα. Σιγουρευτείτε πως το παντελόνι σας τελειώνει στο σωστό σημείο και αυτομάτως θα φανείτε πιο ψηλή.

Μικρότερες τσάντες

Οι μικρότερες τσάντες επιτρέπουν στον σώμα σας να είναι το επίκεντρο της προσοχής, δίνοντας στην εμφάνιση σας μερικούς παραπάνω πόντους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ