2018-05-11 21:19:17
Φωτογραφία για Υπάρχουν συνήθειες που σε παχαίνουν και δε σου πάνε στο μυαλό
Ενώ στην κυριολεξία υποφέρεις να χάσεις τα περιττά κιλά που θες, ο δείκτης της ζυγαριάς μένει κολλημένος και σου λέει πως κάτι κάνεις λάθος. Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και να σου πούμε ποιες είναι οι συνήθειες που σε παχαίνουν και δε σου πάνε στο μυαλό.

Οι συνήθειες που σε παχαίνουν είναι τελείως «άκυρες» με τα κιλά σου εκ πρώτης όψεως, όμως, τελικά συμβάλλουν στο να παίρνεις κιλά! Μάθε ποιες είναι και προσπάθησε να τις αλλάξεις για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη!

Ποιες είναι οι συνήθειες που σε παχαίνουν;

Air condition: Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν κιλά πολύ εύκολα, πρέπει να σε ενημερώσουμε πως και το κλιματιστικό σε παχαίνει. Αν, λοιπόν, το χρησιμοποιείς για να κατεβάσεις την υψηλή θερμοκρασία που έχει το δωμάτιό σου ο οργανισμός σου αντιδρά. Τρως περισσότερο και έτσι παχαίνεις περισσότερο.

Τα φάρμακα που παίρνεις: Αν ακολουθείς κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή μπορεί να ευθύνεται για την όρεξη σου για φαγητό που βαράει κόκκινο. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε άτομα που παίρνουν φάρμακα για θυρεοειδή ή για να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη.

Συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες: Μερικά συμπληρώματα διατροφής, αντιδρούν στον εαυτό σου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τα φάρμακα. Καλό θα ήταν να παρατηρήσεις με προσοχή πώς αντιδρά ο οργανισμός σου σε αυτά και να εξετάσεις την όρεξη σου για φαγητό. Να δεις αν είναι ίδια με πριν ή αν έχει αυξηθεί.

Γυμναστική: Αν έβαλες απότομα τη γυμναστική στη ζωή σου είναι πολύ λογικό να πεινάς περισσότερο! Αυτό συμβαίνει γιατί τόσα χρόνια είχες καλομάθει να κάθεσαι στον καναπέ ενώ τώρα που τρέχεις και σηκώνεις βάρη χρειάζεται περισσότερες θερμίδες. Μην το παρακάνεις, όμως! Το σώμα σου θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που του βάζεις και φυσικά υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Βάλε τη γυμναστική σιγά σιγά στη ζωή σου χωρίς υπερβολές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ