2018-05-12 14:48:16
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ! -ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! -ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ να είστε βέβαιοι για αυτό!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι Αναγνώστες

        Βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια  πολιτικής (και όχι μόνο) εξόντωσης μου και εκφοβισμού μου από μερικούς πολιτικά ανόητους. 

    Τον εμπνευστή και τα εκτελεστικά του όργανα της προσπάθειας αυτής τους γνωρίζω και τους γνωρίζετε. Ένα  μόνο θα πω: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ να είστε βέβαιοι για αυτό. 

           Ο στόχος τους είναι να μην ενημερωθείτε με αδιάσειστα στοιχεία  τα οποία ποτέ δεν αμφισβήτησαν.

        Προσπαθούν να μετατρέψουν τη πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική αντιδικία. Κτυπούν λάθος πόρτα. Δεν πέφτω στη παγίδα τους όσο και αν το επιδιώκουν. Είναι η τελευταία τους ελπίδα.

           Βρίσκονται σε πλήρη απελπισία και ολοφάνερο εκνευρισμό. Δεν περίμεναν ότι οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αυτά που έχω στοιχεία). 

       Υποτίμησαν την αντοχή μου, νόμισαν ότι είναι πανίσχυροι και δεν έχουν λόγο να δίνουν αναφορά για τις πράξεις τους σε κανέναν. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ..... Ξέχασαν τα εξής:


1)-Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και ελέγχεται. 

2)-Η μειοψηφία ελέγχει και  προτείνει το δικό της πρόγραμμα.

3)-Ουδείς είναι υπεράνω των νόμων.

Και το βασικότερο 4) ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΙ.

Αγαπητοί Αναγνώστες

      Γνωρίζετε ότι προσωπικά δεν έχω με κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Είτε πρόκειται για πρώην ή νυν Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο  τοπικού  συμβουλίου ή μέλος τοπικού συμβουλίου.

      Δεν έχω απολύτως ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με οποιοδήποτε εργολάβο, προμηθευτή ή παρέχοντα  υπηρεσίες στο Δήμο μας.

      Κάνω πολιτική κριτική σε πράξεις, παραλείψεις  στην πρώην και τη νυν Δημοτική αρχή. Τούτο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από προσωπικό τίμημα ΘΑ ΠΡΑΞΩ και στο μέλλον.  

     Ευχαριστώ τις εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που φιλοξενούν τα άρθρα μου. Ευχαριστώ και όλους εσάς που εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους τη στήριξη σας στο αγώνα μου.  

ΑΓΩΝΑΣ που είναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ. 

       Αγώνας που γίνεται για την ανάπτυξη του τόπου μας, τη χρηστή διοίκηση και τη λειτουργία της Δημοκρατίας στο βάθρο της που είναι η Αυτοδιοίκηση. 

          Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την ενημέρωση σας τη Δευτέρα 14-05-2018 για Δαπάνες του Δήμου που έγιναν για αδρανή υλικά, μπετόν, άσφαλτο κλπ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ