2018-05-12 16:00:18
Φωτογραφία για Τι είναι ο τραχηλικός οργασμός και πώς θα τον πετύχετε
Ο οργασμός της τραχήλου είναι ο εντονότερος οργασμός που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα.

Η γυναικεία λίμπιντο ακόμα εξετάζεται από τους επιστήμονες. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κάθε τόσο εμφανίζεται μια νέα μελέτη που προσφέρει στοιχεία για να φτάσουμε όλο και πιο κοντά στον οργασμό. Ένα είδος που θα εξετάσουμε στο σημερινό άρθρο είναι ο τραχηλικός οργασμός.

Εάν δεν το γνωρίζατε μέχρι σήμερα έφτασε ο καιρός να το μάθετε: ο οργασμός της τραχήλου είναι ο εντονότερος οργασμός που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα και να ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά με τις φωνές ηδονής. Πώς θα πετύχετε και εσείς αυτή την απόλυτη ευχαρίστηση; Συνεχίστε την ανάγνωση και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο τράχηλος βρίσκεται στο εσωτερικό του κόλπου ακριβώς από πίσω. Πρόκειται για μια σπογγώδη περιοχή που χωρίζει τον κόλπου από τη μήτρα και μπορεί να διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα
. Επίσης ο τράχηλος απελευθερώνει εκκρίσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής που βοηθάνε στη λίπανση του κόλπου. Αυτό που αισθάνεται μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της επαφής είναι ένα αίσθημα πληρότητας που πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία. Και μπορεί αυτό το συναίσθημα να μην ακούγεται πολύ ελκυστικό όσο αφορά την ερωτική απόλαυση, ωστόσο το γυναικείο σώμα αντλεί ευχαρίστηση.

Πώς μπορείτε να πετύχετε έναν τραχηλικό οργασμό;

Ο τραχηλικός οργασμός δεν προϋποθέτει τη συμμετοχή της κλειτορίδας σε όλη τη διαδικασία της επαφής. Όπως λοιπόν καταλαβαίνουμε είναι ένας δύσκολος είδος οργασμού που απαιτεί υπομονή και αρκετούς πειραματισμούς. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Δοκιμάστε να έρθετε σε επαφή λίγες μέρες πριν αδιαθετήσετε καθώς τότε ο τράχηλος κατεβαίνει και έτσι ερεθίζεται πιο εύκολα.

Προτιμήστε την ιεραποστολική στάση ώστε να κυκλοφορήσει το αίμα στην περιοχή της πυέλου. Όταν όμως νιώσετε ότι φτάνετε σε οργασμό αλλάξτε στάση και επιλέξετε μια που διευκολύνει τη βαθύτερη διείσδυση, έτσι ώστε ο σύντροφός σας να έχει πρόσβαση στον τράχηλο.

Χρησιμοποιήστε δονητές για να πετύχετε πιο βαθιά διείσδυση και προτιμήστε αυτούς που έχουν ραβδώσεις για καλύτερη διέγερση.

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι κανένας οργασμός – κλειτοριδικός ή τραχηλικός- δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλο. Ορισμένες γυναίκες προτιμούν τους κλειτοριδικούς οργασμούς γιατί είναι ευκολότεροι και μπορούν να επιτευχθούν πιο γρήγορα, ενώ κάποιες άλλες θέλουν να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο και να έχουν τραχηλικούς οργασμούς.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ