2018-05-14 01:20:48
Φωτογραφία για ΡΙΟ: Τη Δευτέρα το «ξήλωμα» Πισιμίση από διοικητής στο ΠΝΠ – Παραιτήθηκε η αν.διοικήτρια Ε.Κωνσταντοπούλου – Όλο το παρασκήνιο στο Υπουργείο Υγείας
Θέμα ημερών, είναι πλέον η λήξη της «πολύκροτης» υπόθεσης, με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Η Βοήθεια», μετά από μια μακρά περίοδο έντονης φημολογίας, που αφορούσε στην αντικατάσταση του διοικητή του Θόδωρου Πισιμίση. 

http://www.skaipatras.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του SkaiPatras.gr, σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο υγείας, την Τετάρτη, παρουσία των αχαιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, του Τομέα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, του υπουργού Α.Ξανθού, του αν.υπουργού Π.Πολάκη, του γ.γ Γ.Γιαννόπουλου, του επικεφαλής του ΚΕΣΥ Σπ.Μάρκου , και των κ.κ. Νικολόπουλου και Κωστακιώτη από την 6η Υπ.Ε, τέθηκε το θέμα της απομάκρυνσης του διοικητή του ΠΝΠ .

Πέραν των όσων είχαν ενοχλήσει (συμπεριφορά, συνεργασία,διάφορα προβλήματα) , το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε, από τη στάση του κ.Πισιμίση στις εκλογές αντιπροσώπων στο Δ.Σ.Του χρεώνουν ότι ενίσχυσε την υποψήφια κ. Φιλτισένιου και όχι την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντωνοπούλου (σύζυγο του διοικητή του ΓΝΠ Αγ.Ανδρέα κ.Σερεμέτη).


Αποφασίστηκε αρχικά να ζητηθεί η παραίτηση του κ.Πισιμίση, ο οποίος έχει ζητήσει παράταση γι’αυτήν μέχρι τη Δευτέρα, αν και έχει ήδη – κατά πληροφορίες – συντάξει το κείμενο αποχώρησής του.

Ωστόσο, ο κ. Μάρκου, φαίνεται πως κομματικά κινούμενος,απείλησε ακόμα και με παραίτηση, αν δεν ζητείτο παράλληλα και η παραίτηση της αν.διοικήτριας Ειρήνης Κωσνταντοπούλου, κάτι που έγινε εξ ανάγκης δεκτό, παρότι πρόσφατα ο κ.Πολάκης την είχε διαβεβαιώσει ότι θα παραμείνει , παρότι τοποθετημένη εκεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Η κ.Κωνσταντοπούλου, το πρωί της Πέμπτης, υπέβαλε την παραίτησή της, προλαβαίνοντας ακόμα και το υπουργείο που της την ζήτησε την Παρασκευή.

Σημειώνεται, πως μέσω ΑΣΕΠ, η ίδια έχει διοριστεί στην Ειδική Γραμματεία ΣΔΟΕ και φήμες περί άλλης κυβερνητικής θέσης (ως αντάλλαγμα) δεν ισχύει. Επί ημερών της βέβαια και στα χρόνια συνδιοίκησης με τον Χ.Μπονάνο, λέγεται πως δεν είχε διστάσει, να προωθήσει στη διοικητική ιεραρχία και εργαζόμενους που ανήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που καθιστά την αντικατάστασή της στείρα κομματική από τη σημερινή κυβερνητική παράταξη.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ