2018-05-14 13:52:12
Φωτογραφία για Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τα έξυπνα βραχιόλια εκτός γυμναστηρίου;
Πώς μπορούμε να παρακολουθούμε την υγεία μας; Ας απαριθμήσουμε όλους τους τρόπους έξυπνα βραχιόλια, εφαρμογές, ίσως τσιπάκια κάτω από το δέρμα κάποια στιγμή! Μπορεί ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα έξυπνα βραχιόλια δραστηριοτήτων να αυξάνεται συνεχώς, αλλά αυτά τα gadgets ίσως ενισχύουν πιθανά αισθήματα κατωτερότητας.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι για ορισμένους χρήστες, αυτά τα βραχιόλια μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό -έχουν συγκεκριμένα τη δυνατότητα να προκαλέσουν συμπτώματα διατροφικών διαταραχών. Ξαφνικά, αρχίζετε να περιορίζετε τα γεύματά σας και αισθάνεστε ανήσυχοι αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τις θερμίδες που καταναλώνετε. Μήπως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη σχέση σας με τα έξυπνα αυτά βραχιόλια;

Βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι τα χρησιμοποιούν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις, αλλά εκείνοι που έχουν άσχημη εικόνα για το σώμα τους ή προηγούμενες διατροφικές διαταραχές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν εμμονή με τους στόχους που έχουν θέσει είτε για τη μέτρηση των βημάτων, των θερμίδων ή τον αριθμό κιλών που χάνονται ανά εβδομάδα. Μπορεί να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν τους στόχους τους.


Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε; Εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το έξυπνο βραχιόλι σας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν έχετε μία υγιή σχέση μαζί του. Έπειτα, υπάρχει ο κίνδυνος να βασίζεστε υπερβολικά σε εξωτερικούς παράγοντες για να ελέγχετε την υγεία σας. Οι εφαρμογές ελέγχου της φυσικής δραστηριότητας δεν λαμβάνουν υπόψη πληροφορίες, όπως το ιατρικό ιστορικό ή τη φυσική σας κατάσταση. Εξαιτίας αυτού, οι στόχοι που ορίζονται από την εφαρμογή μπορεί να μην είναι ρεαλιστικοί ή ασφαλείς.

Ένα βραχιόλι καταγραφής της φυσικής σας δραστηριότητας μπορεί να επιφέρει θετικά αποτέλεσμα αν το χρησιμοποιείτε σωστά, αλλά αν νομίζετε ότι έχετε μία εμμονική σχέση μαζί του, είναι καλύτερα να απαλλαγείτε από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, αλλά μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε τι σημαίνει υγεία για εσάς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ