2018-05-14 14:45:40
Φωτογραφία για Κατασκευή πλωτής γέφυρας στο ΚΕΠΜ/1ης Στρατιάς από το 730 ΤΜΧ Γ/Φ (10 ΦΩΤΟ)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 11/05/2018, η επίδειξη της κατασκευής πλωτής γέφυρας και σχεδίας από υλικό γεφυροσκευής ΡΜΡ στον Πηνειό ποταμό. Την επίδειξη πραγματοποίησε το 730 ΤΜΧ Γ/Φ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων (ΚΕΠΜ) της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ στην Τερψιθέα Λάρισας.

Το υλικό ΡΜΡ του 730 ΤΜΧ Γ/Φ είναι ρωσικής κατασκευής και προέλευσης πρώην Αν. Γερμανίας, με το οποίο δύναται να κατασκευαστούν πλωτές γέφυρες και σχεδίες ποικίλων διαστάσεων και δυνατοτήτων. Για την κατασκευή των γεφυρών και την προώθηση των σχεδίων χρησιμοποιούνται λέμβοι LCB-25, Ελληνικής κατασκευής.

Η παραπάνω εκπαίδευση, την οποία παρακολούθησαν σε εθελοντική βάση αντιπροσωπείες των ΣΕΑΝ Θεσσαλίας, καθώς και τοπικά διαμένοντες έφεδροι του 730 ΤΜΧ Γ/Φ, ανέδειξε τον επαγγελματισμό του προσωπικού και το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, συντελεστές που συμβάλουν στη διατήρηση ισχυρής αποτροπής του στρατού μας.


Την επίδειξη συντόνισε ο Διοικητής του 730 ΤΜΧ Γ/Φ Ανχης(ΜΧ) Χρήστος Μαδούρος και παρακολούθησε ο Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Άγγελος Ιλλαρίδης, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής.

Με τη λήξη της επίδειξης ο Υποστράτηγος Άγγελος Ιλλαρίδης συνεχάρη Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες του 730 ΤΜΧ για την άρτια διοργάνωση και ετοιμότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της επίδειξης.

Σε όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την επίδειξη τους έγινε και βόλτα με τα πλωτά μέσα στα νερά του Πηνειού που το ύψος τους αυτή την περίοδο στην συγκεκριμένη περιοχή φθάνει τα 2,5 μέτρα.

Κάντε κλικ(χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
(ert.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ