2018-05-14 19:00:07
Φωτογραφία για Όσοι λατρεύετε τα γυναικεία πόδια, κάντε ένα βήμα μπροστα
Ελάτε, μην ντρέπεστε, ξέρουμε ότι είστε πολλοί.

Ας αποχαιρετήσουμε αυτή τη χρονία με ένα ζήτημα που αγγίζει δειλά-δειλά, αλλά αγγίζει, την περιοχή του φετίχ, τη λατρεία του ανδρικού πληθυσμού προς τα γυναικεία πόδια και συγκεκριμένα τις γυναικείες πατούσες. 

Ναι, για ποδολαγνεία θα μιλήσουμε, δηλαδή για τα πολύ βασικά, καθώς το συγκεκριμένο θέμα στο κρεβάτι μπορεί να πάρει διαστάσεις που ούτε καν να τις φανταστείς δεν μπορείς.

Είστε πολλοί εκεί εξώ που μολις βλέπετε τις πατούσες μας, ορμάτε σαν αρπακτικά βγάζοντας απειλητικά τη γλώσσα σας. 

Ομολογώ ότι στην ξαφνιάστηκα, αλλά τελικά έχω διαπιστώσει ότι όλοι εσείς οι λάτρεις των γυναικείων ποδιών, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Κάπως σιωπηλή μεν, αλλά σίγουρα υπαρκτή.

Κατ' αρχάς, να σας συγχαρώ. Διότι στο σεξ πάντα χρειάζεται να πηγαίνεις ένα βήμα μπροστά, να μην διστάσεις να πατήσεις το πόδι σου (επομένως και το πόδι της) σε νέες περιοχές της απόλαυσης. Για να μην συνεχίσω όμως με τα κάπως κλισέ λογοπαίγνια, ας δούμε πώς αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες αυτή την κατάσταση. Γιατί ναι μεν είστε πολλοί, ωστόσο ξέρεις, δεν είμαστε και τρομερά εξοικειωμένες με όλο αυτό.


Τελικά μας αρέσει;

Λοιπόν για να πάρω τα πράγματα από την αρχή: προσωπικά το γουστάρω, δεν ισχύει παρόλα αυτα το ίδιο για πολλές άλλες. 

Αρκετές μάλιστα δηλώνουν ότι δεν αισθάνονται κάτι ιδιαίτερο, ενώ -ευτυχως λίγες- το θεωρουν μέχρι αηδιαστικό μην σου πω. 

Σε αυτές μην δώσεις σημασία, λογικά είναι υποχόνδριες. Ωστόσο, πολλές εκεί έξω θεωρούν πως το να σε βλέπουν με την πατούσα τους στο στόμα τους δεν είναι ακριβώς και ό, τι πιο σέξι. 

Αυτά καλό είναι να τα έχεις στο μυαλό σου, γιατί τελικά μπορεί μόνο εσύ (και όχι εκείνη) να έχεις εμμονή με το συγκεκριμένο σημείο του γυναικείου σώματος.

Για να μην τρελαθούμε όμως, αν σου αρέσει προχώρα το. Δεν μας υποβάλλεις και σε κάποιο βασανιστήριο.

Φοβάσαι ότι μπορεί να σε περνάμε για «ανώμαλο»;

Στο σημείο αυτό παίρνω το ύφος το άγριο και το λέω πρώτη και τελευταία φορά: Όχι, δεν είσαι ανώμαλος αν σου αρέσει να της γλείφεις τα δάχτυλα του ποδιού ούτε έχεις πρόβλημα. 

Υπάρχει πιθανότητα όντως στην αρχή να σε κοιτάξουμε περίεργα και όντως να αιφνιδιαστούμε, αλλά το θέμα είναι το πώς θα το πλασάρεις. Αν για παράδειγμα πρώτα κάνεις ένα κοπλιμέντο για τα πόδιαμ,ας ή/και τα δάχτυλα των ποδιών μας, αλλά κάτι ερωτικό, όχι σαν αυτό που μπορεί να ακούσουμε και από την Έλενα την πεντικιουρίστ, τότε θα σε αφήσουμε να γλείφεις μέχρι να τα μουλιάσεις!

Υπάρχει και το θέμα του foot-job

Εδώ το πράγμα λίγο αλλάζει, καθώς δεν μιλάμε πια για το τι μπορείς να κάνεις εσύ για τα πόδια μας, αλλά τι μπορούν να κάνουν τα πόδια μας για σένα. Το πρώτο που χρειάζεται από μέρους σου είναι υπομονή, διότι αντιλαμβάνεσαι ότι το όλο ζήτημα απαιτεί μαεστρία και συγχρονισμό.

Ξέρουμε ότι στα μάτια σου η εικόνα μιας γυναίκας να κάνει κάτι το οποίο της έχεις ζητήσει εσύ και που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανε είναι από μόνο της μεγαλειώδης. 

Στην πράξη, αν κάποια είναι καλή σε αυτό, τότε ετοιμάσου για συγκινήσεις άλλου επιπέδου. Περιττό να σου πω ότι αν είναι καλή σε αυτό, πάει να πει ότι το έχει δει το θέμα πόδια, άρα μην εκπλαγείς αν τη δεις να κάνει «δουλίτσα» με τον εαυτό της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τη δική σου ποδο-δουλειά!

Και τελικά το παίρνουμε στα σοβαρά

Και πώς τα καταφέρνεις βρε μπαγάσα και τελικά μας πείθεις να περιποιούμαστε τα πόδια μας πιο πολύ από την μούρη μας; Διότι αν εσύ θέλεις να γλείφεις, να λατρεύεις, να θαυμάσεις και γενικά να έχεις τα πόδια σε περίωπτη θέση, εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι πεντικιούρ τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα και όλα αυτά μέσα στο καταχείμωνο (χιονίζει έξω έτσι;). Και να ξέρεις, το πεντικιούρ δεν είναι μόνο βάψιμο και τέλος, αλλά είναι μία ολόκληρη διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο και χρήματα. Αλλά αφού αρέσει σε σένα... χαλάλι!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ