2018-05-15 13:44:17
Φωτογραφία για Το μεγάλο λάθος του ΑΝΤ1: Ο Μποτρίνι συνεχίζει παρά τη χαμηλή τηλεθέαση για τον πιο απίστευτο λόγο
Το «Hell’s Kitchen» έχει σίγουρα κάθε λόγο να απογοητεύει τον ΑΝΤ1 Το πολλά υποσχόμενο project βασιμένο στα εντονότατα στοιχεία ριάλιτι και την έμφυτη… άγενεια του Έκτορα Μποτρίνι, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό όπως συνέβη με το MasterChef του Star.

Την απογοητευτική πρεμιέρα ακολούθησαν ακόμα χαμηλότερες πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης, με μερίδα των τηλεθεατών να πιστεύει πως το νέο ριάλιτι μαγειρικής θα δυσκολευτεί πολύ να ολοκληρώσει τον κύκλο του με νούμερα που πολλές φορές είναι μονοψήφια.

Να που, όμως, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο Μποτρίνι δεν έχει τον παραμικρό λόγο να ανησυχεί για το κόψιμο της εκπομπής του, όσο κι αν κάτι τέτοιο θα ήταν λογικό.

Ο λόγος; Το παιχνίδι έχει ήδη γυριστεί μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο!

Σύμφωνα με τη «Real», η παραγωγή «έτρεξε» τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα ολόκληρος ο κύκλος να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.


Τη Μεγάλη Πέμπτη,μάλιστα, γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο, με τον νικητή που κερδίζει μία θέση στο εστιατόριο του Μποτρίνι να έχει ήδη αναδειχτεί.

Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει την προβολή των επεισοδίων του ριάλιτι ακόμα κι αν αυτό δεν έχει την τηλεθέαση που όλοι στο κανάλι περίμεναν.

Τα χρήματα των γυρισμάτων έχουν ξοδευτεί, η προσπάθεια υπήρξε μεγάλη, το υλικό υπάρχει κι έτσι η μόνη επιλογή του ΑΝΤ1 είναι να συνεχίσει μέχρι τέλους.

Ένα τέλος που θα έρθει πιθανότατα τον Ιούνιο, με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ