2018-05-15 19:35:30
Φωτογραφία για Περιφερόταν με αιχμηρό αντικείμενο στις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου… για να γίνει δικαιούχος! – Καταγγελία εργαζομένων
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας με την οποία καταγγέλλει την παρουσία πολίτη που είχε στην κατοχή του αιχμηρό αντικείμενο στις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου και προσπαθούσε να “πείσει” εργαζόμενη προκειμένου να γίνει δικαιούχος! Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων έχει φέρει σε δύσκολη θέση πολλούς συνδημότες μας στο Δήμο Αγρινίου. Αυτό είναι ορατό και από την αύξηση της προσέλευσης στις Υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου μας.

Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις Υπηρεσίες δίνουν καθημερινά μάχη παρά την έλλειψη προσωπικού προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας.

Μια μάχη δύσκολη καθώς κα πάντα σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να εξυπηρετήσουν τους πραγματικούς δικαιούχους, να εξηγήσουν στους μη δικαιούχους τους λόγους απόρριψής τους και να αποτρέψουν αυτούς που με «πλάγια μέσα» προσπαθούν να γίνουν δικαιούχοι.


Η θρασύτητα δε μερικών είναι τέτοια που κάποιες φορές κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Μια τέτοια περίπτωση είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα όπου συμπολίτης μας περιφέρονταν με αιχμηρό αντικείμενο στις Υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου μας για να «πείσει» συνάδελφο προκειμένου να γίνει σώνει και καλά δικαιούχος. Ευτυχώς που τα χειρότερα απετράπησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η συγκεκριμένη συνάδελφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πραγματικών δικαιούχων χωρίς “εξυπηρετήσεις”.

Αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους που θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο με κάθε μέσο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου αυτού.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές.

 http://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ