2018-05-16 10:40:42
Φωτογραφία για Χρήστος Παππάς: Καταστρέφετε την Χώρα με όλους αυτούς τους «Αλλάχ Ακμπάρ» -Οι Εθνικιστές και ο ελληνικός Λαός δεν θα το επιτρέψουν [Βίντεο]
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τις προϋποθέσεις εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αφού αρχικά μίλησε για τις δολοφονικές ενέργειες του Ισραήλ με τους δεκάδες νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες του μαρτυρικού λαού της Παλαιστίνης, γεγονός που έχει συνταράξει της παγκόσμια κοινή γνώμη, αναφέρθηκε στον αφελληνισμό της Πατρίδος μας ως τελικό σκοπό των νομοθετημάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Χρυσή Αυγή από το 2016 είχε καταθέσει σχετική πρόταση νόμου για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, προτείνοντας μεταξύ άλλων την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσής τους. Τελειώνοντας τον λόγο του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είπε ότι μόνο μια Εθνική κυβέρνηση που θα αγωνίζεται για τον ελληνικό Λαό μπορεί να πατάξει την λαθρομετανάστευση και να εργαστεί για τα συμφέροντα της Πατρίδος μας.


Ακολουθεί η ομιλία του κ. Παππά:

«Ένα γεγονός, για να πληροφορηθεί ο ελληνικός Λαός που μας βλέπει. Οι ιουδαιολάγνοι - να το πω έτσι - μπίζνεσμεν της Κυβέρνησης... υπό το βάρος της σφαγής  στην  Γάζα έβαλαν – όπως λέει ο λαός - "την ουρά στα σκέλια’’ και ανέβαλλαν την προγραμματισμένη σήμερα για τις 4 η ώρα συνεδρίαση, της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, η οποία θα ησχολείτο με την κύρωση Συμφωνίας με το Ισραήλ. Κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης,  δεν σώζεστε ότι και να κάνετε, όσα ψηφίσματα και να εκδίδουν οι συνιστώσες σας δεν σώζεστε. Προσεγμένα ψηφίσματα. Ψηφίσματα όπως ακούσαμε από το βήμα αυτό που καταδικάζουν τον ισραηλινό στρατό. Δεν καταδικάζουν το Ισραήλ. Λες και ο ισραηλινός στρατός είναι ένα αυτόματο ρομπότ και δεν ανήκει στο Ισραήλ. Υπό την σκιά της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης του Ισραήλ και του στρατού του σήμερα γίνεται η συνεδρίαση.

Χθες ήταν η μαύρη Δευτέρα του αγώνα του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία και στοίχισε μέχρι στιγμής 60 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Νεκρούς μεταξύ των οποίων 8 παιδιά, ανάπηροι, γέροι, παιδιά κτλ. και από τις ισραηλινές Αρχές, από τον ισραηλινό στρατό – και έχει σημασία αυτό -  δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός. Τελειώνοντας με το θέμα θέλω να πω ότι τα χθεσινά γεγονότα μαζί με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον της Συρίας και του Ιράν αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τον τρομοκρατικό, δολοφονικό χαρακτήρα του κράτους που δημιουργήθηκε πριν από 70 χρόνια και στοίχισε στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς και δύο παγκοσμίους πολέμους. Οι χθεσινές εικόνες των παλαιστινίων που μάχονταν μη αναλογιζόμενοι το κόστος και χωρίς να φοβούνται τις ζωές τους με σφεντόνες εναντίον ενός πανίσχυρου στρατού κατοχής, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει, δηλαδή ότι οι Παλαιστίνιοι απέδειξαν και πάλι πως αξίζουν την λευτεριά τους.

Στο προκείμενο τώρα, ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ. Βίτσας σε μια κρίση ειλικρινείας προσφάτως δήλωσε ότι το καλοκαίρι θα έχουμε αυξημένες ‘’ροές’’  -όπως εσείς το λέτε - και πως θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Είναι εγκληματικό εκ μέρους σας και ειδικά σε αυτήν την χρονική συγκυρία που φλέγεται η Ανατολική  Μεσόγειο και η Μέση Ανατολή. Είναι εγκληματικό να διευκολύνετε την αθρόα  εισροή λαθρομεταναστών και προσφύγων, όπως θα κάνετε και σήμερα με την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Εγώ λέγω «λαθρομεταναστών» γιατί έχουν έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητος έγγραφα και δικά σας στατιστικά στοιχεία όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εισερχομένων παρανόμως από τα θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας προέρχονται όχι από την Συρία, αλλά από 100 και πλέον κράτη του κόσμου. Δεν θα ήταν, κυρίες και κύριοι, συνωμοσιολογία αλλά παραδοχή της νοσηρής πραγματικότητας και των ενεργειών που πράττει η συγκυβέρνησή σας, αυτή η ανίερη συμμαχία των ωφελιμιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ότι σκοπός των νομοθετημάτων και της πολιτικής σας της παρούσας συγκυβέρνησης είναι η τάχιστη αλλαγή χαρακτήρα του ελληνικού κράτους, η αποελληνοποίηση της Πατρίδας μας.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο, είναι πολύ μεγάλο. Για την επίλυσή του χρειάζεται μια συν λειτουργία της λογικής και του εθνικού συμφέροντος. Όλα αυτά περιέχονται στην πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής από το 2016.   Η ανάγκη, όχι για το σημερινό νομοσχέδιο, αλλά για θέσπιση αυστηρού νομοθετικού πλαισίου με σκοπό την αναχαίτιση των ορδών των παράνομων «μεταναστευτικών ροών» - όπως λέτε εσείς - καθίσταται επιτακτική. Γιατί εκτός των άλλων πρόκειται για αμιγώς μουσουλμανικούς πληθυσμούς προερχόμενους κατά κύριο λόγο από τη Βόρειο Αφρική και την Ασία με ήθη και έθιμα τελείως ξένα από τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά και η αφομοίωσή τους από την ελληνική κοινωνία κρίνεται αδύνατη.

Καθώς επίσης και διότι ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων με ακραίες ισλαμιστικές απόψεις και έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος για τέλεση νέων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων. Επίσης και γιατί η δημόσια υγεία απειλείται άμεσα με κρούσματα επιδημικών ασθενειών από όλους αυτούς που ήρθαν απροσκάλεστοι στην Πατρίδα μας. Τέλος, ελλοχεύει διαρκώς ο κίνδυνος να ξεσπάσουν διεθνοτικές ή διαθρησκευτικές συγκρούσεις και αναταραχές μεταξύ των διαφόρων μεταναστευτικών κοινοτήτων με ολέθριες συνέπειες για τη δημόσια τάξη  και την εθνική ασφάλεια.

Και ερωτώ τι θα γίνει με όλους αυτούς τους "Αλλάχ Ακμπάρ," αν έχουμε ένα θερμό επεισόδιο ή πολεμική σύρραξη με την Τουρκία; Αυτοί είναι το αυγό του φιδιού που ζεσταίνουμε στον κόρφο μας. Με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι το μέγεθος της πληθυσμιακής αλλοίωσης είναι τεράστιο. Συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα.

Καταληκτικά θέλω να πω ότι διαπιστώνουμε ότι οι υπουργοί της συγκυβέρνησης - εσείς που κάθεστε στα ωραία έδρανα - όπως και ο σημερινός και όχι μόνο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής – όπως λέγεται – εργάζεται όχι για την λύση του προβλήματος, αλλά για την διαχείριση μιας κατάστασης που τελικό σκοπό - γιατί αυτό θα είναι το αποτέλεσμα - έχει τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.

Εμείς μπορούμε να βλέπουμε χωρίς παρωπίδες την πραγματικότητα και να διαπιστώνουμε ότι τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν στην κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης του προβλήματος εκτός της νομοθετικής μας πρότασης είναι οι αυτόματες επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών στην Τουρκία με ταυτόχρονη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας από τον ελληνικό στρατό, από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και μόνο.

Το γεγονός ότι μέσα σε από 2 χρόνια, από την νομοθέτηση που κάνατε το 2016 η κυβέρνηση άρχισε να ξανανομοθετήσει για το ίδιο θέμα, ακυρώνοντας και διατάξεις που εισηγήθηκε, αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία ότι το πρόβλημα έχει λάβει διαστάσεις που εσείς δεν είστε ικανοί να χειριστείτε.

Μόνο μια κυβέρνηση Εθνική, μια κυβέρνηση Ελλήνων, μια κυβέρνηση που θα μάχεται για το καλό των Ελλήνων και θα προέρχεται από τους Έλληνες, θα στηρίζεται από τον Λαό και θα δουλεύει για τον Λαό μπορεί να πραγματώσει τα προαναφερθέντα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση αγωνίζεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο εσείς όλοι σας του «δημοκρατικού τόξου» λυσσαλέα πολεμάτε και σας διαβεβαιώ ότι εμείς οι κακοί, εμείς οι φασίστες, θα αγωνιστούμε με οποιοδήποτε κόστος να ανατρέψουμε την θνησιγενή πορεία - αυτήν την δίνη που έχετε βάλει την Χώρα - και την βάλατε όχι μόνο εσείς, την βάλατε και εσείς, επέτειο έχουμε σήμερα από τότε που άνοιξε ο Σαμαράς τα σύνορα, τα βορειοδυτικά μας σύνορα με την Βόρειο Ήπειρο και μπουκάραν μέσα όλοι οι Αλβανοί.

Δεν θα σας αφήσουμε, λοιπόν και όχι μόνο δεν θα σας αφήσουμε, δεν θα σας επιτρέψουμε να μετατρέψετε τη Χώρα σε ένα απέραντο κατεστραμμένο τοπίο, όπου οι πραγματικά ελεύθεροι και προνομιούχοι θα είναι οι παράνομοι που θα έχουν εξασφαλίσει στέγη και τροφή χωρίς υποχρεώσεις, ενώ οι πραγματικά σκλαβωμένοι θα είναι οι Έλληνες που μόνο θα φορολογούνται και θα υπομένουν. Αυτό δεν θα γίνει και δεν θα γίνει με την Χρυσή Αυγή».
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ