2018-05-16 11:40:20
Φωτογραφία για Έρχεται απόψε στην ΕΡΤ!
Τη σπουδαία αναμέτρηση «Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης», από την οποία θα προκύψει η ομάδα που θα κατακτήσει το Europa League 2017-2018, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 21:45.

Η Μαρσέιγ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο σε γαλλικό έδαφος, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έπειτα από δύο χαμένους τελικούς Champions League, «φλερτάρει» με το Europa League.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21:10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1, «EUROPA LEAGUE ΕΡΤ – PRE GAME», με τους Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή και εκλεκτό καλεσμένο τον Τάκη Λεμονή, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr τον μεγάλο τελικό του Europa League «Μαρσέιγ – Ατλέτικο Μαδρίτης», που θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Λιόν». Τον αγώνα περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ακολουθεί η εκπομπή «EUROPA LEAGUE ΕΡΤ – POST GAME», με αναλύσεις, τον απόηχο του μεγάλου τελικού και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Απόψε στις 21:45 στην ERT1 & ERTHD!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ