2018-05-16 19:45:20
Φωτογραφία για Τίμησαν τον Γιώργο Δουβλετή στο συνέδριο τής ΠΟΣΥΦΥ
Αναδημοσιεύουμε από το λογαριασμό της Δέσποινας Σαββίδου: Είναι από τις στιγμές που το κλίμα φορτίζεται πολύ... Είναι όμως το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο συνδικαλιστικός φορέας που

υπηρέτησε ο Γιώργος. Η εκτίμηση και αναγνώριση της προσφοράς του Γιώργου Δουβλετή, από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, αλλά και ως ενός από τους ενεργούς συνδικαλιστές της ΠΟΣΥΦΥ, δεν μπορεί να περιοριστεί σε μια τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του, την αγαπημένη μας Μέλη και κορουλα του.

Είναι όμως αυτό το οποίο θα θυμίζει στην οικογένεια του την αγάπη μας, την εκτίμηση μας και την αναγνώριση του έργου του Γιώργου.

Η απονομή, που πραγματοποιήθηκε από τον Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνεργάστηκε με τον Γιώργο το περασμένο έτος από τη θέση του Γενικού Δυτικής Μακεδονίας, φόρτισε το κλίμα ακόμη περισσότερο. Γιώργο, θα μείνεις στις καρδιές μας και θα απολαμβάνεις για πάντα το παρατεταμένο χειροκρότημα που άκουσες και χθες απο εκεί ψηλά, μέσα στην αίθουσα του συνεδρίου.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ