2018-05-16 21:00:48
Φωτογραφία για Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούνε οι άντρες πάνω σας;

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούνε οι άντρες στις γυναίκες; Είναι τα μάτια, το χαμόγελο, τα οπίσθια ή τα στήθη; Μια νέα μελέτη μας δίνει την απάντηση και δεν είναι αυτή που περιμέναμε.

Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα πιστεύανε ότι οι άντρες το πρώτο που κοιτάνε είναι τα στήθη ή τα οπίσθια, κάνουν λάθος. Γιατί το 70% των αντρών απάντησε ότι το πρώτο σημείο που παρατηρούν σε μια γυναίκα είναι τα μάτια. Και όταν ρωτήθηκαν γιατί τα μάτια; Οι περισσότεροι απάντησαν ότι τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια, γι αυτό και είναι το πρώτο που κοιτάνε.

Και το αμέσως επόμενο σημείο του σώματος που παρατηρούν οι άντρες είναι το χαμόγελο. Ναι σωστά διαβάσατε, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να τραβήξει το αντίθετο φύλο. Μπορεί μέχρι σήμερα να είχατε άλλη άποψη για τους άντρες, όμως αυτή η μελέτη έσπασε το στερεότυπο ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί το αντρικό φύλο είναι το στήθος ή τα οπίσθια, τα οποία μάλιστα ήρθαν τρίτο και τέταρτο αντιστοίχως στη λίστα. Σε γενικές γραμμές οι άντρες, όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, παρατηρούν το πρόσωπο μιας γυναίκας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ