2018-05-16 22:22:04
Φωτογραφία για Θυμάστε την όμορφη Ναταλία από το Πιο γλυκό μου ψέμα; - Δείτε πως είναι σήμερα...[photo]
Πιτσιρίκα ήταν πολύ τσαούσα και πουλούσε στο γήπεδο καθισματάκια από φελιζόλ - Οι εξετάσεις στο Εθνικό, ο σύντομος γάμος, τα τρία υπέροχα παιδιά και ο νέος έpωτας

Ο πιο σπουδαίος ρόλος, αυτός της μαμάς, οδήγησε τη Ναταλία Μίγδου να αποχαιρετήσει τη φιλόδοξη καριέρα της στην Αθήνα και να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τα Ιωάννινα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα. Η ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 1999, παίζοντας στην πετυχημένη κωμική σειρά «Baby Style» της Ελένης Μαβίλη, και «έκλεισε» την τηλεοπτική καριέρα της με το «Φύγε εσύ, έλα εσύ» πριν από 12 χρόνια. Σήμερα, δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και των τριών παιδιών της, ενεργή στο τοπικό θέατρο και έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αν αυτό συμβεί, με χαρά θα έρθει ξανά στην Αθήνα!

Η Ναταλία Μίγδου είναι το μεσαίο από τα τρία κορίτσια μιας δεμένης γιαννιώτικης οικογένειας
. «Ημουν μια πρωταγωνίστρια της γειτονιάς! Παντού ακουγόταν το όνομά μου! Διάβαζα τόσο, ώστε να είμαι αξιοπρεπής στην τάξη» αναφέρει στην Espresso! Μικρή ήταν… τσαούσα και ήθελε να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Να έχει το δικό της πορτοφόλι! «Πουλούσα στο γήπεδο καθισματάκια από φελιζόλ. Στεκόμουν ανάμεσα σε μεγάλους άντρες πωλητές και, ενώ πουλούσα τα πιο κακής ποιότητας καθισματάκια, όλοι με προτιμούσαν λόγω φύλου, ηλικίας και της γλύκας που διέθετα. Καθόλου δεν ντρεπόμουν – το αντίθετο. Ενιωθα περήφανη και απολύτως σίγουρη για τον εαυτό μου» μας λέει!

Σπούδασε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Ιωαννίνων, αλλά δεν έδωσε ποτέ εξετάσεις, καθώς θα γινόταν ηθοποιός. Το είχε αποφασίσει. Ομορφη, ετοιμόλογη, με χιούμορ και αποφασιστικότητα, μετακόμισε στην Αθήνα και γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. «Σπουδαία προσωπικότητα και μέγας βωμολόχος. Και γόης! Καθηγητές μου επίσης ήταν ο Κώστας Καζάκος και ο Γιάννης Μόρτζος. Είχα τόσο πάθος με τα μαθήματά τους που, ενώ έμενα στα Ανω Ιλίσια, ξεκινούσα περπατώντας από το σπίτι για το κέντρο δύο ώρες πριν!» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Προβιβάστηκε

Επειτα έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, όπου προβιβάστηκε στη δεύτερη φάση, αλλά δεν κατάφερε να μπει, κι αυτό υπήρξε το μεγάλο απωθημένο της. Τα κατάφερε, όμως, στο Θέατρο Τέχνης. «Πήγα εντελώς απροετοίμαστη. Φόρεσα ένα κατακίτρινο φόρεμα και, όταν μπήκα, είδα όλα τα κορίτσια (υποψήφιες) μαυροφορεμένα! Ετοιμες Μήδειες! Βαμμένες για Επίδαυρο. “Πού πας σαν το καναρίνι;” σκέφτηκα. Ακουσα το όνομά μου. Μπήκα μέσα χωρίς άγχος. Ημουν έτοιμη για την αποτυχία. Ερμήνευσα το δημοτικό τραγούδι “Γιάννη μου, το μαντίλι σου”. Ακόμη και το ποίημα που απήγγειλα δημοτικό ήταν κι αυτό! Οι άλλες έλεγαν Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ρίτσο. Κι όμως, εγώ, το καναρινί φόρεμά μου και τα ηπειρωτικά μου αρέσαμε. Πέρασα!» θυμάται και σκάει στα γέλια.

Συγγενείς

Η Ναταλία έπαιξε σε πολλές σειρές, όπως οι «Οσο υπάρχει αγάπη», «Ακρως Οικογενειακόν», «Το πιο γλυκό ψέμα», και σε πολλές θεατρικές επιτυχίες. «Ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν πρωταγωνιστικός. Μου τον εμπιστεύτηκε η Ελένη Μαβίλη. Μεγάλη σχολή. Απαιτητική, δύσκολη και αυστηρή. Στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή. Για αρχή δούλεψα στο Εθνικό, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο. Συνέχισα εκεί με τον Στέφανο Ληναίο και αργότερα στο Ελεύθερο Θέατρο» μας λέει. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ