2012-06-01 22:56:39
Φωτογραφία για Μιλάμε με Ζαρντίμ και Γκραντ...
Ο Θρύλος ξεκαθάρισε από την μεριά του πως είναι σε συζητήσεις με τους Ζαρντίμ και Αβραάμ Γκραντ για την προοπτική του να συνεργαστεί μαζί τους την ερχόμενη περίοδο.

Οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις και πληροφορίες μέχρι την Δευτέρα δεν θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε επαφές και με τον Ζαρντίμ και με τον Γκραντ. 

Παράλληλα υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας και με προπονητές όπως ο Τζούκιτς ή ο Όλτρα.

Ωστόσο κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Στο λιμάνι βέβαια μεταξύ άλλων διαπιστώνουν μετά λύπης τους ότι γίνεται μία προσπάθεια από ορισμένους για ν' ακυρώσουν κάποια από τα ονόματα με τα οποία μιλά ο Θρύλος. Το θεωρούν δε λανθασμένο χειρισμό και μία καθόλου σωστή προσέγγιση.

Τέλος όπως τονίζονταν οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν ταξίδια ανθρώπων του στο εξωτερικό ή ταξίδια ατζέντηδων ή προπονητών στην χώρα μας.

Σημειώνεται βέβαια πως ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μετέβη στην Ουκρανία με την αποστολή της ομάδας Νέων για ένα τουρνουά στο οποίο μετέχουν. Μαζί του είναι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ