2018-05-17 08:07:46
Φωτογραφία για Apple: 220 εκατομμύρια iPhone θα έχει πουλήσει έως το 2020
Μικρή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Apple στον χώρο των smartphones και σταθερές πωλήσεις νέων συσκευών προβλέπει για τα έτη 2018 και 2019 ο αναλυτής Gene Muster, επισημαίνοντας πάντως ότι κινητήριο δύναμη της εταιρείας θα αποτελέσουν οι υπηρεσίες.

Ο Muster εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουν πουληθεί περίπου 220 εκατ. νέα iPhone, ενώ περίπου 800 εκατ. παλαιότερες συσκευές της εταιρείας θα παραμένουν σε χρήση κατά την ίδια περίοδο.

Μια από τις επιτυχίες της Apple, σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, είναι ότι παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών συσκευών της φαίνεται να παραμένει στο οικοσύστημα του iOS, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Χρυσωρυχείο αποδείχτηκε το App Store

Με ρυθμό αύξησης των πωλήσεων που αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 0-5% για τα επόμενα χρόνια, η βάση χρηστών των iPhone αναμένεται να διατηρηθεί και ενδεχομένως να αυξηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες της Apple [iTunes, App Store κ.α.] θα της αποδίδουν κέρδη για αρκετό καιρό ακόμα.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ