2018-05-17 11:00:27
Φωτογραφία για Όταν θέλεις πολύ κάποιον κάνεις καλύτερη έρευνα κι απ' το FBI
Κι εκεί που όλα στη ζωή σου κυλούσαν ομαλά, ήταν μέλι-γάλα, δηλαδή, υπέπεσες στον έρωτα. Κι εκεί που λες ότι δε θα ξαναερωτευτείς και δε θα ξαναπροσπαθήσεις για κανέναν και για κανένα λόγο κι υπερηφανεύεσαι πως την επόμενη θα είσαι αλλιώς κι ότι φυσικά δε θα χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου, τη χάνεις, σκοντάφτεις, πέφτεις κι αν είσαι τυχερός τα όμορφα μουτράκια σου δεν τα τρως, απλά όσο να ‘ναι τσακίζεσαι απ’ τη στιγμή που ζαλίζεσαι και γίνεσαι ένα με τη μητέρα γη.

Ο έρωτας εμφανίζεται με το έτσι θέλω, εντελώς απρόσμενα και κάνει τη ζωή σου παράξενη. Όμορφα παράξενη. Όλα αλλάζουν κι αρχίζεις να κουβαλάς κάτι αλλόκοτα συναισθήματα, συναισθήματα που σε τρομάζουν. Τραντάζεται το μέσα σου για χάρη του έρωτα. Γίνεται σεισμός δηλαδή και τα τείχη που είχες υψώσει κι είχαν πιάσει ταβάνι αρχίζουν να γκρεμίζονται και να πέφτουν πάνω σου με μανία. Φόβος, ανησυχία, ζήλια όσο να ‘ναι, συγκίνηση, έξαψη, λαχτάρα, ενθουσιασμός, στοργικότητα, ικανοποίηση.


Αυτά τα συναισθήματα τα έχεις μέσα σου κι επιδρούν πάνω σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Απλά έρχεται μια ημέρα που σε κυριεύουν. Κι άντε να επιβιώσεις τώρα εσύ. Γίνεσαι ένας άλλος εαυτός, περισσότερο αξιαγάπητος. Όμως στο σημείο αυτό, γίνεσαι και κάτι άλλο. Ένας μυστικός πράκτορας! Γιατί όταν νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον που έχεις δίπλα σου ψάχνεις και ξεψαχνίζεις κάθε γωνιά του χαρακτήρα του, όλο του το σκοτεινό παρελθόν και προσπαθείς να μάθεις με όσα μέσα έχεις στο χέρι σου, τα πάντα. Θες να τα ανακαλύψεις όλα με κάθε κόστος.

Όταν νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον κάνεις καλύτερη έρευνα κι απ’ το FBI. Κανένας μυστικός πράκτορας ή αστυνομικός δε συγκρίνεται με τις δικές σου ικανότητες. Μπορεί να κάτσεις να ψάξεις απ’ το 1821 όλα τα likes που του έκαναν, να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου για το ποιος του έκανε περισσότερα, να βγάλεις ένα πόρισμα και στην πορεία άλλα εκατό. Να ψαχουλέψεις τις φωτογραφίες που τον έχουν κάνει ταγκ, να ψάχνεις προφίλ όσων είναι μαζί του αγκαλίτσα σε φωτογραφίες και να κάνεις με τη σειρά σου σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έτσι, γιατί μπορείς. Ποιος αστυνόμος Σαίνης, βρε, θα σε ανταγωνιστεί εσένα;

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα social media και μπορείς να καταλάβεις τι κουμάσι είναι ο άλλος. Τι άνθρωπο ερωτεύτηκες! Οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι της εποχής γίνονται ένα σημαντικό εργαλείο για να ελεγχθεί ο υποψήφιος. Αν έχει κάτω από εκατό likes στη φωτογραφία προφίλ να περάσει στην επόμενη φάση. Αν ανεβάζει στο instagram τοπία, φαγητά, σκυλιά και γατιά, έχεις κάνει την τύχη σου, να ξέρεις. Βρήκες χρυσό παιδί! Γι’ αυτό με τις ευχές μας.

Μόνο μακριά από ψώνια κι ωραιοπαθείς με χιλιάδες followers, που ζητούν διαρκώς αυτοπεποίθηση. Δεν είναι για σας τέτοια επιφανειακά άτομα, βρε. Σας αξίζει ένα λαϊκό παιδί της διπλανής πόρτας που θα σας παίρνει αγκαλιά και θα σας λέει σιγανά στο αφτί: «Μωρό μου, παράγγειλα σουβλάκια και πίτσα». Με τον προηγούμενο άντε να τρώγατε κανένα βραστό μπρόκολο. Αηδία!

Τέτοιες ενδείξεις όσο να’ ναι φανερώνουν πολλά, όσο κι αν θίγουν ή προβληματίζουν. Γι’ αυτό λοιπόν καλύτερα να έχεις δίπλα σου κάποιον που πατάει πάνω στο έδαφος που πατάς κι εσύ. Αν εσύ όμως είσαι μαζόχας, πρόβλημά σου!

Με ειλικρίνεια κι απεριόριστη αγάπη.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μικέ

Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ