2018-05-17 16:45:18
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ
Με την πρόεδρο της Εσθονίας, Κέρστι Καλιουλάιντ, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, θέτοντας τις βάσεις για την επίτευξη μιας στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στα κοινοβούλια Ελλάδας και Εσθονίας.

Ο κ. Βούτσης υποδεχόμενος την Εσθονή Πρόεδρο αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Εσθονία στο πεδίο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης λέγοντας ότι «παρακολουθούμε αυτή την πορεία και υπάρχει πολύ στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς και στο ελληνικό δημόσιο και στη Βουλή των Ελλήνων έχουν γίνει σημαντικά βήματα σ’ αυτόν τον κρίσιμο τομέα στον οποίο η νέα τεχνολογία μας δίνει πολύ μεγάλες δυνατότητες».

Από την πλευρά της η κ. Καλιουλάιντ αναφέρθηκε στην υπάρχουσα συνεργασία ανάμεσα στα δύο κοινοβούλια τονίζοντας ότι «μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις έτσι ώστε να προχωρήσουμε μαζί με αλληλεγγύη, για να οικοδομήσουμε το μέλλον» και επεσήμανε πως «θαυμάζουμε το έργο σας, τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείτε να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση, ήδη την έχετε ξεπεράσει και σημειώνεται πρόοδος».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ